onsdag 30. oktober 2019

Ikea rammer

Kjøp kunst fra kjente norske kunstnere, stort utvalg bilder og rammelister. Galleriet tilbyr også fagmessig innramming av bilder i eget rammeverksted. Trondheim har mer kultur å by på enn Nidarosdomen. Handle kunst på nett.


Haugalandets største utvalg i kunst og innramming.

Vi hjelper deg gjerne med gode råd om valg av kunst, innramming , plassering og . Trekning av gavekort på kunst, tilbud på innramming , fri frakt og så mye mer. Cylex har det, sammen med. Spør oss om løsning på. DigiGrafi, skrives ut på.


Og vi anbefaler å bytte til UV-glass på dine bilder , både for å bevare de, men også for å fjerne forstyrrende gjenskinn. Motta nyhetsbrev.

Foto Schrøder Nordre. Vi har store lokaler med studio, galleri og en butikk. Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig. A, Gjøvik - Tlf Vi utfører alle typer innramminger.


Alt fra maleri, kunst, bilder , foto til innramming av ulike objekter. Da henger bildet inni rammen og det er en avstandslist mellom bildet og glasset. Slik følger vi trender etterhvert som nye kommer, . Arendalsgate 12. Fagerbakkeveien 48.


Et annerledes rammeverksted med en egen personlighet. Meget stort utvalg av nye rammer, men her kan også dine gamle rammer brukes. Vi bruker kun syrefrie . I vår produksjonsavdeling produserer vi egne bilder med rammer i tillegg til dette tilbyr vi . Vi kan fremkalle bilder , forstørrelser, kort til alle anledninger og andre bildeprodukter.


Innramming basert på dine ønsker og tilpasset dine bilder. Se våre produkter og bestill her.

Tar i mot oppdrag fra. Jeg får mange spørsmål om innramming og hvilke rammer som passer til bildene. For å gjøre det. Det er en smakssak om man velger å ha passepartout rundt bildene sine eller ikke.


På våre egne nettsider finner du bilder og inspirasjon. Vårt rammeverksted skreddersyr innramming til dine bilder. Møbelsnekker Ønsker tilbud på innramming av div. Er kunstner som trenger innramming av bilder ofte.


Ranheim , Fredag 31. Vi har et stort utvalg lister og kan ramme inn bilder opptil 120x1cm. Her vil du få personlig hjelp til å plukke ut.


Greens produserer rammer og print til fotografer, kunstnere og rammeverksteder over hele Norge. Alu-plate med skjult oppheng. Anbefales for farge og sort-hvitt bilder , i alle hjem, moderne hytter, kontorer, resepsjoner, restauranter ol. Lekkert stilrent utseende . Vi utfører retusjering av skadede bilder og framkaller nye bilder av dine gamle negativer. Ei fin ramme kan fremheve eller kontrastere bildene eller binde dem sammen med resten av innredningen.


Rammer til alle størrelser, stiler og behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.