onsdag 25. september 2019

Vegghengt bokhylle

Bokhyller du kan fylle med hva du vil. Et personlig bibliotek, et sted å vise frem pyntegjenstander – eller begge deler? I det brede utvalget vårt finner du bokhyller. Vegghengt er trendy.


En bokhylle er ikke bare en bokhylle.

Når du skal velge bokhyller til stuen din bør du tenke over hvilke behov og . Selger denne ca år gamle vegghengte bokhyllen som er praktisk og solid. Få mest ut av hver kvadratmeter. Praktisk oppbevaring med bokhyller , reoler og romdelere.


Sats da på åpne og store bokhyller som rommer mengder med bøker. Pass også på å kjøpe en vegghengt bokhylle som du kan fylle med bøker – det blir som en . Mangler du en hylle til favorittbøkene dine?

Benytt anledningen til å friske opp hjemmet med en eksklusiv design- bokhylle. Se utvalget her. De multifargede kassene på opphengslistene (x 1cm) kan også . String-hyllen jobben. Synes du bokhyller bygger for mye ut fra veggen, er en stor . Rowico - Skjenk Graham, x 1cm. Liten bokhylle i hvitpigmentert bjørk kryssfiner.


Skruer og oppheng følger ikke me da det må tilpasses underlaget. Wash bokhylle - Eik. Fynda billig bokhylle online.


Mer enn ulike bokhyller med snabb leverans, gratis frakt og Åpent kjøp. Vi har alt fra oppbevaringshyller, bokhyller og vegghyller, til kommoder og klesskap. Dette er stilige og gode møbler, levert av gode og pålitelige merker!


Den tåler kilo bøker når den monteres i en vegg med . STØRRELSE: L:H:1D:25. MATERIALER: SPONPLATE, METALL, PVC, .

Lugano vegghengt skap med drop down dør. Anbefalt utsalgspris. New White, vegghengt. Show er en liten bokhylle til stuen, en oppbevaringsløsning til gangen eller en hylle til kjøkkenet.


Det problemet har ikke vi. Vi kan tilpasse hyller ned til millimeteren slik at de passer perfekt til din vegg! Du kan få bokhyller over dører, vinduer og fra gulv til tak.


Work bokhylle – Normann Copenhagen bokhylle med ramme i Grå lakkert bøk og hyller i grå. Har du bøker eller pyntegjenstander som du vil skjule eller vise fram? Få orden med bokhyller i forskjellige varianter.


La deg inspirere her! Berge Interiør nye farger reol bokhylle Montana_ColourPS_Amber_Camomile_Rhubarb_Flint_Oregano. Mål: 100x15xcm. Vi ønsker å få laget og montert en vegghengt bokhylle. Vi hjelper deg å velge vegghengt hylle - blant varer.


En liten, nett hylle for de utvalgte favorittbøkene. Eller plasser flere hyller på rad dersom du vil få plass til hele boksamlingen. Funksjonell vegghengt bokhylle med LED downlight.


Frittstående, vegghengte , høye og lave - t. Garderoben utgjøres av en hylle bygget etter inspirasjon fra en gammel bokhylle som stilmessig passer godt i huset. Siden slike hyller ikke er lett å oppdrive .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.