mandag 2. september 2019

Små poteter tapas

Slik lager du tapas : Saltkokte småpoteter med chilimajones. Vask potetene og sjekk at skallet er intakt. Ha potetene over i en kasserolle og . Saltbakingen setter en ekstra spiss på potetene – og det beste av alt er at det er . Små norske nypoteter er supre å bruke til kanaripoteter.


Perfekt tilbehør til all slags grillmat eller som en av flere tapasretter sammen med en god saus.

Saltet gjør at fuktigheten bevares i potetene under . Ovnsbakte poteter passer til grillmat, fisk, kjøtt og tapas. Riktig steketemperatur og steketi en god klunk olivenolje, maldonsalt, pepper, gjerne . Det er bakte småpoteter som serveres med en sterk tomatsaus eller aioli. Saltkokte poteter , eller kanaripoteter, passer som tilbehør til en hovedrett eller som innslag på tapasbordet. Asiatiske tapasboller med medisterdeig.


Disse er utrolig gode og populære enten på et tapasbord eller som tilbehør til maten. Poteter med dipp er vanlig å få servert som tapas i Spania.

Richard Nystad har laget mojo rojo med. Godt skrubbede poteter kokes i vann og mye salt. Små tomatterter som passer til tapasbordet. De lages av ferdig butterdeig.


Lekre nystekte småpoteter med urtekrydder setter en spiss på alle måltider, særlig en god tapasmiddag. Madammen er helt crazy når . Det er viktig at du bruker små poteter som har ganske lik størrelse. Saltbakte amandinepoteter servert med aioli og pesto.


Oppskrift Bakte Småpoteter Poteter Amandine Bakt Hvitløk. Nyt bakte småpoteter som snacks, middagstilbehør eller til tapas. Disse små salte potetene er gode som tilbehør til kjøtt og fisk, De er om mulig enda bedre som en tapas rett, servert enten sammen med eller . De smaker nydelig til alle typer fisk, kjøtt og ikke minst tapas. Må være små poteter som kan spises med . Potetene er best varme, men det er også gode når de er kalde. Ingredienser: 5g små poteter dl olivenolje hvitløksfedd ts pepper 1 . Stekte poteter som smaker minst like godt som friterte poteter.


Ingen som kjenner meg vil bli overrasket over at jeg er glad i tapas. Jeg elsker denne måten å spise på.

Små retter som deles av mange. Server potetene med chorizo-krem. Den lager du slik: Skjær myk chorizo i små terninger (ca toppede ss). Stek i pannen med ss olivenolje.


Hender det du lengter etter en liten skål med tapaspoteter ? Mørkokte småpoteter , skåret i biter og dyppet i brennhet olje. Små poteter , råmarinerte grønnsaker, løyrom, rørosrømme. Spekelefse, pestokrem, rødløk, ruccola, spekeskinke. Forvarm ovnen til 2grader. Del potetene i to på langs.


Ha dem i en ildfast form. Ha i olje og rosmarin og vend godt rundt. Har på salt og pepper og legg med . Canaripoteter med rød og grønn mojosaus er perfekt på tapasbordet.


Da er det bare å dyppe de små potetene i sausen. Alle oppskriftene med poteter du kan tenke deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.