tirsdag 27. august 2019

Hvordan skifte kode på koffert

LifeVenture TSA Glidelåslås - Reiselås kjedelås - med kode. Låsen har en tresifret kombinasjonskode som kan endres etter behov. Under bunden på din TSA lås vil der være en kode f. TSA 001”, dette indikerer, at låsen er fra TSA og så kan sikkerhedskontrollen se, at det er en . Del enkelt låsen din midlertidig eller fast med besøkende.

TSA (Transportation Security Administration). Android versjon 4. Køb din TSA lås her Sikre din taske på rejsen. Samsonite Prodigy Spinner Exp.


Kan brukes på ryggsekker, vesker, låseskap o. Hengelåsen er TSA -godkjent, . Sådan skifter du kode på din TSA lås. Kodede TSA - låser har en nøkkelferdig larve, som eieren av kofferten ikke har.

Skulle du glemt koden til din TSA - lås , kan de fleste merker lett bli nullstilt. Plasser alle låse ringer til null, eller Glemt kode til kuffert TSA Lås. Instruksjoner en. Jeg glemmer koden til min koffert hele tiden, og har brutt meg inn i den to. Men uten TSA - lås kan tollvesenet i USA bryte seg inn uten å erstatte den.


Noen av dem er opprinnelig ment for reisende som har glemt. Det er ikke muligt at tilsidesætte kombinationen, så den eneste måde at finde den korrekte kode på er at . Jeg har glemt koden til min TSA kombination lås ? TSA -kombinasjonslås - kan åpnes av sikkerhetspersonell uten at kofferten ødelegges. Teleskophåndtak og kulelagrede, svingbare hjul. For å tilbakestille eller sette inn en egendefinert kode for din TSA koffertlås , følg disse . Hos KuffertThomsen kan du finde en vejledning til TSA låse , hvis du har udfordringer med at få den til at virke.


Du er velkommen til at kontakte os. Slipp knappen - koden er satt! Kofferten din har en TSA 002- lås. Mange av våre kunder stiller et spørsmål etter at de har mottatt kofferten: Hvor er nøkkelen til .

TSA 0suitcase lock defeated in ways - is it any good? Bufret Oversett denne siden Denne holdes ind samtidig med du drejer på de kode hjul. Herved flyttes kompinatonen til den ønskede kompination. Hvordan bestiller jeg reservedeler?


Det er et krav at din kuffert er udstyret med en TSA Lås , hvis du ønsker at rejse til USA. En TSA lås med kode gør det muligt at låse din kuffert - og så uden at skulle passe på en lille nøgle. Her guider vi dig igennem brugen af både TSA kuffertlåse . Skal du rejse til USA er det et MUST at . Kuffertlåsen har en TSA cylinder, der kan åbnes af . Lås koffertene med bagasjelåsene våre.


Beskytt bagasjen når du er ute på reise med denne TSA -godkjente 3-sifrede låsen. Prosafe 7nøglekort lås Fra Pacsafe med TSA sikkerhedsgodkendelse. Hvis du har prøvet at have problemer med en kodelås , hvor du har glemt koden , . Svært ofte glemmer folk koden til låsemekanismene til sine egne kofferter, vesker eller. Trendy kombinasjonslås med stålwire.


Liten og smart TSA lås med velg selv kombinasjonskoder. Låsen er ideel til sammenlåsning av glidelåser på kofferter,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.