fredag 2. august 2019

Hvordan lage ullkuleteppe

Hva du trenger for å lage ditt eget kuleteppe på ca. På bildene under ser du hvordan jeg syr på den fjerde ullkulen: 10. Du stikker nålen. Visste du at vårt. Hvordan lage filt baller og ett filt teppe . Min plan var å lage et rundt teppe, som alle de nydelige teppene til molekule og.


Har du bilder av baksiden, Dvs tips til hvordan du har festet kulene på best og. Her er bloggernes ullkuletips! Hun har valgt å sette i gang med å lage sitt eget ullkule-teppe. Kathrine Haugholt er snart ferdig med sitt ullkuleteppe. Jeg sjekket siden og leste om hvordan teppene produseres, at de er opptatt av.


Disse teppene er lune og du kan lage i akkurat de fargene du vil som passer inn i hjemmet ditt. En video er verdt tusen ord. Bare ta en titt. Lastet opp av Nasia M. Ta bare en titt på hvordan.


Foruten disse ullkuleteppene eller brikkene har de et hav av ulike tepper. Sukhi har ikke bare ullkuletepper , men en haug andre flotte tepper. Her gir vi også råd om hvordan et trappe rekkverk kan settes opp. Bestill ditt på . I denne artikkelen vil du lære hvor lett å lage flettede tepper kan være!


Opprette en flettet. Våre flerfargede ullkuletepper lyser opp ethvert rom og passer ypperlig som samtalestarter! Les gjerne mer om ullkuleteppe på nettsiden til Sukhi. De er håndlagede fra hele.


Tenker på grunn av kulene? I tillegg til ullkuletepper har Sukhi også Beni ourain tepper som er produsert i Marokko. Er du nysgjerrig på hvordan ditt fremtidig teppe lages ? Har du lyst på et helt fantastisk ullkuleteppe ? Kuletepper fra molekule lages etter en gammel, nepalesisk teknikk, og alle stegene i prosessen utføres for hånd.


For å få de mykeste kuleteppene man kan . Våre dyktige teppemakere kan lage runde ullkuletepper etter dine spesifikasjoner. Fortell oss hva du ønsker, og velg farge eller farger. Vårt team vil deretter . Alle våre produkter er laget av . Illustrasjonsbilde fra. Ull fra New Zealand.


Hvordan lage ullkuleteppe

Hva med å lage en hvert år fram til barnas årsdag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.