onsdag 26. juni 2019

Hvordan lage blomsterbed

Her er veien til et frodig bed. Planlegging og plassering. Start med bedets plassering. Er det et solrikt . Jeg starter med å tenke ut hvordan utrykk jeg vil at bedet skal ha. Lage et konsept.

Hvor skal det ligge, hvordan er det formet, skal det være . Ta vel imot deres beste tips til hvordan du lager de vakreste bed og nydelige samplantinger! Skal du lage nytt bed der du i dag har gressplen? Steg for steg til et dyrkeklart bed. Slik går du frem! For å lage et nytt bed på et område som er helt gjengrodd av ugress, er det lurt å spa vekk det øverste torvlaget først.


Du får nok ikke med deg . En mulighet å unngå dette på er å lage et fysisk skille mellom hekk og blomsterbed. Et høybed er genialt og gir deg mulighet til å få planter og avlinger opp i.

Da har vi fem tips til hva du bør tenke på for å få et frodig bed. Synes du det er vanskelig å få blomsterbed til å bli både frodige og fargerike gjennom hele. En klassisk tabbe for blomsterbed er å lage dem for smale og helt inntil husveggen. De fleste av oss bør beregne dobbelt så brede bed som . Når våren kommer er det tid for å anlegge blomsterbed i hagen – noe som krever tid og planlegging.


Hvordan ønsker du at blomsterbedet skal se ut? Selv en nybegynner gartner kan lage blomsterbed med egne hender. Hvilke materialer kan jeg bruke? Hva er teknologien til enhetssenger laget av stein, tre eller murstein? Hei, hvordan skal jeg starte og gå fram når jeg skal lage et bed på en allerede etablert gressplen?


Har du en gressplen . Her får du gode råd om hvordan du kan gjøre om skråningen til et vakkert. Får du tak i noen pene avrundede steiner, bidrar disse til å lage et flott miljø i hagen. Sikkert, den murbygde blomsterbed vil se mye bedre ut enn den vanlige landingen. Fordelene ved murstein i dacha er ubestridelige: i tillegg til den vakre.


Fortell meg hvordan du lager blomsterbed med rør med stor diameter? Den største fordelen med å lage blomstersenger fra rør er mangelen på finansielle . Lite gjør hagen og hjemmet mer innbydende enn vakre blomsterbed. Det er mange variabler, fra hvilke stauder man velger, hvordan de plasseres i.

Et vakkert vårbed kan man lage både i sol og i halvskygge, gjerne under . Bedet bør være frodig og dypt. Vi bør tenke fargesammensettinger og prøve å få til så det er blomster og. Enten du vil plante blomster, urter, grønnsaker eller busker, er det noen ideer om blomsterbed her. Hvis du tror at plantesenger er til bestemødre og hytter, . Vokse skygge- og tørke-tolerante blomstrende planter rundt trær, og unngå å forstyrre treetrøttene når du lager blomsterbedene. Ved første øyekast krever en enkel sak visse ferdigheter og evner.


Først av alt handler det om riktig utvalg av planter og den . Hageblogger Espen Skarphagens enkle grep for fantastiske blomsterbed som ser like fine ut hele sommeren. Grunnarbei plantevalg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.