onsdag 26. juni 2019

Hvordan få grått tøy hvitt

Men, det finnes et håp for å få det vakkert og skinnende hvitt igjen! Følg denne oppskriften for hvitere tøy : Bruk en balje og fyll. Bilde: Lavoz del Muro.


I en artikkel skrevet for New York Times, avslører Meghan hvordan hun mistet sin. Misfarging av hvitt tøy – Løsning 2. Hvordan flekken fjernes.

For HVITT TØY kan du bruke Vanish Gold for Whites Pulver og Vanish Oxi Action Crystal White Gel så . Det er det derimot ikke. Her får du eksperttipsene. Sitronsaft i klesvasken.


For å få hvite klær ordentlig hvite igjen, finnes det flere kjerringråd. Er de hvite klærne dine ikke så vite lenger? Hvem er synderen?


Denne gangen er det ikke en farget sokk, men en ny lillamelert t-skjorte som tydeligvis hadde masse . Orklas vaske- og rengjøringsekspert Malin Skaar får ofte henvendelser om misfarging.

Uansett om de hvite klærne dine over tid har blitt grå , eller du har vært. Sorter alltid hvitt tøy og vask dem separat fra andre farger. Men med noen få huskeregler blir jobben lettere. Vi vil vel alle at det hvite tøyet helst også skal forbli hvitt , men faktum er at over tid kan hvitt.


Forsikre deg om at vannet ikke er hardt - det kan gi hvite plagg en grå tone. Derfor kan du prøve å vaske syntetisk hvitt tøy med vaskepulver beregnet for farget. Klær, sko og mote. Eller blir hvitt tøy ofte grått ? Er temperaturen lav, får du ikke alltid bort all møkka.


Men hvite klær skremmer folk bort fordi de får lett veldig synlig skitt eller flekker på seg. Fargen kan overføres til dine hvite klær og gjøre dem mer grå. Dette vil hjelpe til med å friske opp til og med grått tøy.


Les i vår artikkel . Enten tøyet er svart med hvite striper, eller hvitt med svarte - hvordan vaskes det? Hvis dette trinnet. Vasking av jeans. Du kan fint vaske jeans sammen. Lær hvordan du kan farge klærne dine helt på egenhånd.


Om du ønsker litt enkel fornyelse av hvite klær kan du også bruke tekstilfarge for å få en helt ny farge på plagget!

HERDINS TEKSTILFARGE 7GRÅ 100ML. Jeg tror vi alle er enige om at det ikke er lurt å bruke klær i farger under . Beste er å holde seg unna hvitt tøy ICON_WINK . Si farvel til gule svetteflekker og skitne skjortekrager – helt uten sterke vaskemidler. Vi måtte også ha en hvit fille i lommen for å tørke vekk flekker, forteller han. RENT OG PENT: − Malere kler seg i hvitt. Synes det blir grått uansett jeg.


Og vasker egne vasker for helt hvitt tøy , med vaskemiddel for helt hvitt. Bruk riktig mengde vaskemiddel. Når du putter for mye . Da holder det seg . Er tøyet for det meste av bomull, lin eller viskose kan du bruke Herdins Textile Colour natural fibre.


Tørk av innsiden av vaskemaskinen med en fuktig klut for å få vekk farge som eventuelt måtte sitte igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.