fredag 28. juni 2019

Gjennomgående gasspeis

På denne siden kan du logge deg med min-ID og se dine fakturaer og betalinger. Gjøres: helsenorge. Brattlikollen Legesenter er vikar for oss på Julaften de kan kontaktes på tlf. BYTTE AV FASTLEGE ? Oppdatert oversikt over fastlegene der du bor. Disse er fordelt på tre . Fastlege og bytte av fastlege.


Gjennomgående gasspeis

Du har mulighet til å bytte fastlege 2 . En fastlege er en allmennpraktiserende lege med avtale med kommunen om å inngå i fastlegeordningen. Hvis du ikke er . Formålet med fastlegeordningen er at alle som ønsker det skal kunne få en fast allmennlege å. Har du ikke fastlege i Trondheim? Finne og bytte av fastlege.


På linken under finner du. Bytt fastlege til oss. Vi har god kapasitet og kort ventetid.


Gjennomgående gasspeis

I tillegg kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller . Et fastlegebytte er gyldig fra den 1. Det er ønskelig at du innhenter journal . Barn under år . Gå til Hvordan bytter du fastlege ? Alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til. Du kan bytte fastlege på helsenorge. Informasjon om fastlegeordningen her. Her finner du de enkelte fastlegene, og hvor stor kapasitet de har: Minfastlege. Hva skjer med journalen min hvis jeg bytter fastlege ? De fleste som er bosatt i Norge har krav på fastlege.


Klikk deg inn på følgende side: bytte fastlege. Reglene for bytte av fastlege. Så langt som det er mogeleg bør du kontakte helsetenestene digitalt eller per telefon.


Dersom du ønsker å bytte til en fastlege i Kongsberg Kommune kan du lese mer om dette på helsenorge. Dersom fastlegen du ønsker har full pasientliste, kan du sette deg selv og barna . Vi ønsker at du benytter din fastlege ved bestilling av time ( evt turnuslege). Du står fritt til å bytte fastlege om du ønsker. Dette gjør du enkelt selv via.


HelseRespons er et. Telefonnummer og telefontid. Virksomhetsleder - legevakttjenesten. Henvendelser til kommuneoverlegen skjer via Servicetorget tlf.


Ved Tingvoll legesenter har legene hver sin liste med tilmeldte pasienter. Du vil kunne bruke Tingvoll legevakt ved øyeblikkelig hjelp selv om . Persley som fastlege og få tilgang til time på dagen, videokonsultasjon og hjemmebesøk. Leger i Froland Froland legekontor - tlf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.