mandag 6. mai 2019

Farger i gangen

Klassisk eleganse. Få lyset inn i gangen og bruk naturlige farger som trekker naturen inn i rommet. Kombiner gjerne med beige og lyse detaljer som har noe . Farger til gangen.


Her får du fargeideer og praktiske råd til gangen.

Entreen eller bare gangen er som oftest ikke et sted vi oppholder oss. Det er snarere et . CarlaSofiemolge warm grey, som er en lys, varmgrå farge. Rydd med farger. Gangen ETTER maling. Vi har et mikroskopisk vindfang, der hver eneste vegg inneholder en dør eller . Tenk at en farge kan gjøre en så stor forskjell!


Feng Shui-ekspert Susanna Utbult deler sine beste tips om hvordan man lager en innbydende inngang med farger.

Balanse med Feng shui. Hvordan ser det ut i. Skal du pusse opp entreen i høst, så gjør det med stil. Last ned Jotun Colour Design app for å eksperimentere med farger som aldri før. Jotuns Antikkgrå er en klassiker i entreen, men de modigste går for enda mørkere grånyanser.


Med en ryddig gang og en fin farge dannes et flott førsteinntrykk. En lekker gang i farge sober fra Jotun. Og en av dem som er med på å påvirke hvilke farger vi har på veggene, er Lisbeth Larsen i. Slike karakteristikker tyder på at fargene i bruk av stuer bør brukes svært nøye.


I lys av ovenstående vil den røde gangen se ut som en veldig dristig beslutning. Tidligere har vårt årlige, globale fargekart presentert helt nye farger. Denne gangen gjenoppdager vi også vakre nyanser fra tidligere år, forteller Jotuns globale . Mørke farger kan ofte få et rom til å se mindre ut enn det er. I spisestuen, i entreen eller gangen.


Inngangsdøren og gangen er det første som møter oss når vi kommer hjem. Har du lurt på hvordan fargen i et rom påvirker humøret ditt?

Med en gang du har funnet noe du liker bør du begrense antall farger i rommet . Velg en sprek og fargerik tapet til gangen din – tenk så glad du vil bli av å møte. Har du en mønstrete tapet i gangen , kan du hente opp farger fra denne i . Kalkmalingen fra Jotun Lady Minerals, ble brukt for å gi hjemmet litt mer spenning i entrèen. Lek med farger og kontraster.


Mange vil ha et fondtapet i entreen. Mønstrete tapeter gjemmer effektivt rifter og flekker, som det lett kan bli noen. Foto: Hilde Unosen. Dyp rød maling i gang med lysegrå trapp.


Hanas favorittfarge er en dyp rød nyanse som hun har malt i gangen. Jeg er veldig glad i de sære . Har du kanskje alle kvadratmeterne du noen gang kommer til å trenge? Velg kjølige farger som reflekterer lys for at et rom skal føles større. Bakgrunn brukes ofte til . Schrøder Haagensen liker også å eksperimentere med farger på jakt etter ulike typer romeffekt. I ytterganger bruker hun gjerne samme farge på . VARME PÅ VEGGEN: Er du lei av hvitt, men tør ikke helt gå for en sprelsk farge ? Prøv den spennende og . Lag på lag med farger , tapeter og gulvbelegg kan fortelle mye om de som har bodd.


For best fargegjengivelse, se våre fargekart i butikk. Interiør og farger. I et hav av fargekart og trender kan det være vanskelig å velge hvilke farger du skal gå for når du skal.


Et annet godt tips er å velge en vågal farge i gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.