onsdag 15. mai 2019

Farge vegg stue

En varm farge inspirert av den vakre solnedgangen i ørkenen. Den varme fargen Wadi er brukt på veggen og flyter sammen med de vakre fargene i interiøret. Fargeeksperten tipser: Slik velger du riktig veggfarge ! Noen av oss ønsker kanskje en lys og luftig stue i rene farger og stilrene detaljer.


Se hvor fint det ble når hun malte den ene veggen i stuen med denne vakre fargen.

Jotun Byge i tv stue på slettvegg tapet, klassisk hvit i resten av stuen. Kontakt Jotun ang fargevalg på pusset murvegg bak peis. Hele 1interiørfarger er nøye.


Tips når du skal male stue er supermatte vegger som gir ett elegant og tidløst uttrykk uten gjenskinn. Her finner du riktig produkt og farger ! Så du vet hvilken farge vi nordmenn kommer til å ha på veggen neste år? Etter mer enn et tiår med hvitt og grått, er nå fargene tilbake.

Vi har plukket ut trendfarger som er helt riktig å male på en eller flere vegger nå. Det første hun gjorde da de flyttet inn var å male veggene , og fargen. Grågrønn stue med minikontor og industrielle lamper og dansk design. En hyllest til farger.


En annen trend som holder seg er supermatt finish på veggene. Og der fargene. Dør og karmer er malt i . Stueveggmaleri i lysegrå og møbler i lysegult. Den gir nemlig en vakker fargedybde som forskjønner paneler, listverk og vegger på et blunk. Ser du etter en maling til vegg , panel . Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Tre eksempler på fargesetting av stue.


Få råd til hvordan du velger malingsfarge til kjøkken, stue og soverom. Her har Jotun brukt malt veggen. Gå til Vi pynter taket, vegger , gulv — Hva skal være møbler for stuen i beige?


Et eksempel er å ramme inn spisestue ved å male den delen av veggen i en annen farge eller tonet med de andre veggene.

På samme måte kan du male et . Eksempelvis å male samme farge på vegg , lister, dører og tak. Det gjør utrolig mye med et rom når vegger , lister og dører har samme farge , . Nå kan du også farge taket med en farge som harmonerer med vegg og gulv. Dette er flotte gulv til stuen , sier Christensen. Maling skapte en helt nye stue. De er plukket fra den naturlige og myke fargeskalaen.


Se hele paletten ved å følge linken. Veggene er malt i Salvia 825. OPPSTRØKSPRØVER: Når du skal finne farge er du nødt til å se hvordan de oppfører seg på din vegg , i ditt lys med dine møbler og andre farger. Hvitt kan du bruke som kontrast for å fremheve lyse pasteller eller andre farger du har valgt til rommet.


Bruk hvitt i taket, på lister eller nærliggende vegger. Nå ønsker vi å male veggene som vi gjorde på 80-tallet. IFI-Informasjonskontoret for farge og interiør, har dette noe å gjøre med synssansen. En stue virker romsligere om du maler den lys.


La oss snakke om stuen din - du vet, det rommet hvor du krøller deg sammen opp i sofaen. Et nyttig tips hvis du skal male .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.