fredag 26. april 2019

Lekematte puslespill

Puslespill - lekematte fra Stoy. Monter matten i forskjellige konfigurasjoner og mønstre. Kun egnet for innendørs bruk. Bland og match med andre matter fra . Kan settes sammen som et puslespill til en boks.


Lekematte puslespill

Materialet har en lett isolerende effekt og kan fint . Et mykt teppe bygget som et puslespill. I skumgummi med 10-biter og tallene kan taes inn og ut. Tallene varierer fra 0-9.


Myk og en beskyttende matte for all lek. Lite og meget pent brukt puslematte, mangler brikke. Selges billig pga d av det. Kan bygges på mange ulike måter slik at den manglende . Leveringstid: Ca 3-virkedager.


Lekematte puslespill

Du finner også andre Babyleker produkter fra STOY hos Lekmer. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Kinderkraft puslespillmatte består av deler som barna kan leke me på eller rundt. Matten kan benyttes som et mykt underlag eller brukes som . Sett de sammen i en firkant, på rekke eller sammen med en ekstra pakke til et enda større teppe.


Kr 24- pr pakke. Kontakt oss gjerne, så finner vi en løsning sammen! Den er noe solbleket da den desverre har fått sol på seg mens den har blitt lagret. Ellers fin og i god stand. Cozy spot babygym, multiple.


Lekematte - puslespill selges. Denne stimulerende lekematten er mer enn bare en myk matte for babyer. Hver brikke er 16. Den fungerer også som et puslespill som kan settes sam.


NOK59Førpris:NOK9900. For å få medlemspris: – Legg varen i handlekurv. Denne levende puslespill - lekematte skaper nye mønstre for hvert skritt, som bidrar til positivt.


Lagt utover og inn i hverandre som et puslespill. Hjulene på bussen. Travle traktorer på gården. Lelin puslespill med tall. Spesialpris 12kr Vanlig pris 17kr.


Mål: Ø1x H 5 . Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Lek og lær med det superfine tre- puslespillet fra Smallstuff, med motiv av. Bilteppe med LED-belysning.


Lekematte puslespill

Batterier er ikke inkludert. Store gjør det enkelt å. Her finner du en oversikt over populære tilbud i kategorien tilbehør til musikkinstrumenter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.