onsdag 20. mars 2019

Led telys oppladbare

Skap en trygg og god atmosfære med batteridrevne telys. Fint skinn med varierende lysstyrke. Passer fint i lykter og på lysfat. Slå på og av selv eller la timeren . Sammenlign priser.


Led telys oppladbare

Les tester og omtaler før du kjøper. Ekstra oppladbare LED -lys uten ladestasjon. Selv om man må etterkomme lysrestriksjoner på grunn av brannvernforskrifter, trenger man ikke unnvære den. Få den samme stemningen som fra levende lys uten irriterende gasser og lukter.


Det flotteste LED Telys hvis du spør oss! Unik 3D flamme med fantastisk naturtro lys. Kjøp LED Telys som ligner levende lys her - LampeGuru. Fakta: En pakke inneholder stk.


Det originale LED lyset nå som TELYS ! Fargen og opplevelsen av den bevegelige flammen er veldig naturlig og du må helt inntil for å se at det ikke er flamme! KULZ LED TELYS STEARIN STK, SØLV. KULZ OPPLADBARE LED - TELYS , STK. To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys. Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA-batterier hver (ikke inkl.).


Størrelsen på telysene er forøvrig helt lik ordinære telys , så har du. LED -lyset hos Philips blafrer, og gjør dermed at det ser helt ekte ut på avstand. Disse telysene er riktignok ikke oppladbare , men for kun kroner får du . Kjøp led oppladbar oppladbare billig i nettbutikkene. Fra kr 33- Se 3 . Tilgjengelige i former som for eksempel telys og antikk vokslys. Led telys oppladbare.


Led telys oppladbare

Star Trading Chrgeme Telys i LED hvita oppladbart LED 6-pakk. Glemmer du å slukke stearinslysene om kvelden? LED lysene blir ikke varme, er ikke brannfarlige og du slipper å bytte . Fjernkontroll til LED -lys med timer og dimmefunksjon. Kjøp billige kontorrekvisita i høy kvalitet til arbeidsplassen eller hjemmekontoret.


Vi leverer allerede i morgen. Det er enkelt og raskt å bli kunde. Klikk og se mer! Kart og flyfoto. Oppladbart LED telys i plast med ladestasjon. Husk ladestasjon og kabel.


Denne artikkelen levers med 12stk lys og fjernkontroll! Mål på lys: H:58xØ:40mm. Første lading tar timer, deretter tar hver . Ideelle for cruiseskip, kafeer, nattklubber, hoteller, spisesaler og barer hvor det er.


De senere årene har det også kommet LED - telys (med engangs- eller oppladbare batterier) slik at man unngår avgasser samt brannfaren assosiert med åpen . Telys med smart timer og lang batteritid. Med disse stearinlys i LED , trenger du ikke å bekymre deg for at det vil brenne. LED -lampe som imiterer ekte lys, slik at det er brannsikkert dersom du går fra de når du drar hjemmefra. Endelig blafrende kunstige telys ! Pakke med fire oppladbare telys , ladestasjon og adapter.


Led telys oppladbare

Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Bestill online i dag få rask levering. LED-lys bruker mye mindre energi enn vanlige glødepærer og er derfor en svært effektiv måte å lyse opp. Se vårt utvalg av LED-lys her.


Konstsmide LED telys 3D 6stk. Her finner du flotte lykter i treverk og metall i forskjellige størrelser og former. Vi har også et stort utvalg av LED lys.


Batteridrevne LED telys med fjernkontroll som du enkelt skrur på og av alle 24stk på en gang, smart! Takket være små led-pærer i lysene får man mange timers .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.