torsdag 28. mars 2019

Jamax stillas deler

Tilleggskomponenter. Du kan også søke etter produkter ved . POPNAGLE ØX TIL STILLASPLATE. FESTESTROPP TIL PRESENNING. Fritt levert våre butikker i . Perfekt for bygg, maling og vedlikehold av boligen din! Den er konstruert slik at det er lett for deg å plukke de delene du trenger uten å måtte løfte av andre deler først.


Jamax stillas deler

Stillaset kommer på stillashenger. Diameter mm på utvendig rundgjenger. Lang spindelfot for tilpassing til terrenget. JAMAX FASADESTILLAS 8M2. BYGGMESTERPAKKE 1. Jamax stillas system.


Bestillingsvare (forventet leveringstid: ). Denne varen kan kun bestilles i vår. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Registrert Dato: Onsdag 29.


Jamax stillas deler

Vennligst les hele brukerveiledningen før montering og bruk av stillaset. Ikke oppbevar demonterte stillasdeler i stillaset , da dette kan medføre fare for snubling og skader. Demonterte stillaskomponenter bør ryddes bort fortløpende. UTV trapp til rammestillas leveres både i stål og aluminium.


HAKI leverer stillas for sikkert og effektivt arbeid i høyden! Er du på utkikk etter stillas, stillasdeler eller utstyr? Vi har endret og forbedret vår 1mstillaspakke , slik at du har nok stillasdeler til å montere på standard gavelvegg og langvegg.


Jamax stillas deler

Dette har vi gjort for å . Trenger du leie i lenger periode kan prisen selfølgelig. Tysse er det perfekte verktøyet for transport og oppbevaring av stillas. Oppdraget Dere skal montere stillas mot en vegg.


Materialer et komplett stillas med alle nødvendige deler for å montere et sikkert stillas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.