tirsdag 26. mars 2019

Elektrisk solfilm

Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra transparent til ikke-transparent når man tilsetter elektrisk strøm. SONTE baserer seg på en digital film som monteres på alle typer glassoverflater, og kan gå fra transparent til ikke-transparent ved hjelp av elektrisk strøm. Solfilm – den usynlige formen for solskjerming.


Her forklarer vi deg . Smart glass som styres elektrisk.

Noen som har erfaring med smart glass? Altså vinduer du kan stenge igjen . Jeg skal sote vinduer så ungen slipper og sitte i sola. På en chevrolet jeg har er det en slags enveis film som man knapt ser er der når man ser . Beskytter mot sol og varme.


Påstryker og kuttekniv . Vi takker Bilia Drammen - Volvo for oppdraget.

Scandinano - Solfilm, Foliering, Bildekor - How To Tint Back. Sun Guard solfilm på en hele bakrute på en Tesla modell 3. Takk for oppdraget. Vi har her montert elektrisk skyvedør på en Ford Transit Minibuss for Haugesund Auto. Mercedes-Benz GLE 3de.


Vi sender over hele landet. En elektrisk kaffemugg med värmehållning, 24V, cigguttag. Display där du ställa värme. Vi tror også at du kommer til å like disse produkter.


Driver og monterer solfilm på 90`n min, men hva sier egentlig øvrigheta om film på de fremste sidevinduene? Har veldig mørk film på de bakre . Denne behandlingen bruker elektrisk ladning for å tømme bilen for oksygen slik at alle. JR Service har hele års erfaring med å legge solfilm , noe som er med. Vi har nettopp lagt solfilm og foretatt chrome delete på denne flotte Audi A5.


Den elektriske varmepresse sikre et høyt nivå trykk på dine emner, så du kan bruke tiden på å forberede ditt neste emne. Varmepressen har en digital styreenhet .

Nydelig blåfarge med solfilm bak, dette gir bilen en tøffere look. Tarmo Askesuger elektrisk sort 18L. Vanlig pris 59-. Special Price 29-.


Solfilmen kan monteres på de bakerste siderutene og bakvinduet med ulike grader av tint. Det er ikke noe problem å feste . De fönster med SPD jag tittade på kunde också fås med solfilm , uppvärmda, armerade, frostade och en massa andra extra lamineringar. Ratt - elektrisk justerbart med minne Adaptiv. For- og bakseter med. Kr 35- for vindusviskere, gratis montering (veil. pris 49-) ✔︎ Kr 20- for Aquapel poleringsmiddel for frontrute.


Elektriske , oppvarmede foldesidespeil. Den 4hk sterke SUV-en kan kjøre opptil kilometer på elektrisitet. Vi leverer elektriske tjenester til kunder med behov for lys, varme og andre elektriske løsninger.


Når der ikke elektrisk spænding til filmen, absorberer partiklerne lys, hvilket gør. Vinduet virker ved at der passerer lavvolt elektriske ladninger henover en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.