onsdag 20. februar 2019

Støping av blomsterpotter

Vi skal ha samarbeid med Vårtun barnehage dette året, først og fremst ved å gå på turer ilag til byggeplassen nede på yrkesskoletomta. September blir preget av høst og brannvern, vi planlegger tur til Ørnebanen bla for å plukke bær. Dette barnehage året skal vi være mye ute og på tur, fellestur.


Månedsplan for september , Tøfflus. MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG.

Friluftslivets- uke: vi går ut på formiddagen, spiser ute og. Hisøy barnehageenhet. Vi har hatt stort fokus på barns medvirkning og at dette arbeidet er noe vi finner sammen og hvor alle bidrar med sine ting. Barn i barnehagen har rett . Barna viser stor glede og lekeinteresse, og de nye barna har begynt å finne seg godt til rette i barnehagen.


Det er viktig at barna får bade i språk både hjemme og i barnehage , slik at de lærer seg or begrep, og å bruke språket sitt aktivt i samspill . Begynner å finne seg tilrette med den nye hverdagen, og virker tilfredse med rutinene gjennom dagsrytmen.

Tenk at september måned allerede er over. Vi har hatt en fin oppstart i barnehagen og de ”nye” barna begynner sakte men sikkert å bli kjent . Vi er nå kommet til september og allerede en måned av det nye barnehageåret er gått. Vi på Harelabben er godt i gang og har tatt godt imot . Etter ferien startet vi opp sammen med Harelabben, da var det bare barn som kom tilbake etter ferien. Det var en rolig og stille uke, og vi samarbeidet også . Tema: Vennskap og leik. Vi blir kjent med Tarkus!


MÅNEDSPLAN FOR SEPTEMBER. Barnehagen skal introdusere nye situasjoner, temaer,. Søndre Land kommune er: Å være sammen. Franciskus katolske barnehage Arendal. Vi vill gjerne att barna kommer utkledde til bonde eller noen av dyra som lever på bondegården.


Vi ser en film om livet på en . Grimstad er et godt sted å være og å lære! Under barnehagen vår kan du klikke deg inn å se hva vi skal gjøre i September.

Drevet av Moava. Hansnes barnehage. Da er vi godt i gang med et nytt barnehageår. De nye barna begynner å bli kjent med både barn og voksne på . Gå tilbake til toppen.


For å lese månedsplanen , klikk her ! Byskogen barnehage. Pedagogisk leder med avdelingsansvar. Caroline Kjær caroline. Mål: Bli kjent med hverandre og hverdagen i barnehagen.


Ungene skal få kjennskap til hva . I september har vi fortsatt å fokusert på vennskap og tilvenning som tema for måneden. Da er september -planen og informasjon med mange fine bilder lagt ut. Fillan barnehage.


En god plass å være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.