torsdag 28. februar 2019

Gamle hus og bygningsdeler

Flere artikler om bl. Tilbygg på gamle hus. Behovet for mer plass skaper utfordringer for det gamle huset. Ofte er tilbygg beste løsning - eksiterende bygg kan i stor grad forbli urørt.


Har du bare lyst.

Vi har over lang tid samlet på gamle bygningsdeler , både til oss selv og til andre. Vi har reist land og strand rundt og plukket med oss alt fra vinduer til spiker. Her får du gode rå materialer og bygningsartikler til huset ditt. Miljømal leverer dessuten tidsriktige bygningsdeler til gamle hus.


Linfiberisolasjon. Bygningsvern - bygningsvernbutikk - Oslo - Antikk - gamle bygningsdeler. Gamle hus kan gjerne få se gamle ut.

Bevar bygningsdeler som viser slitasje – det er en del av bygningens historie. Bruk tradisjonelle materialer, konstruksjoner. Bygningsdetaljer til gamle hus for deg som skal bygge om eller restaurere. Vi har et lager av gamle og nyproduserte bygningsdeler. Vi reparer og produserer . Materialkvalitet og håndverk i gamle bygningsdeler overgår vanligvis dagens standard.


Kopier blir ofte dårlige i detaljer og proporsjoner - i tillegg til at . Skal du renovere eller bygge om på dit historiske hus ? Brug altid fagfolk, der er vant til at beskæftige sig med restaurering og istandsættelse af gamle ,. Filmene er opdelt efter bygningsdel og håndværksfag, og man kan se erfarne . Denne gruppen er opprettet for kjøp, salg og bytte av eldre bygningsdeler og nyere bygningsartikler som er tiltenkt gamle hus. Eldre lamper kan også. Restaurering av garden Andvord i Lom. Et gammelt hus forteller mye historie, her kan du lese mer om . Eier du et eldre hus i Stavanger?


Byantikvaren kan gi deg tips og råd om hvordan du tar vare på det.

Andre hus har hovedpreg fra èn tidsperiode, men kan ha bygningsdeler som dører, vinduer o. Historiske fargekart linoljemaling, komp maling, kalkmaling. Reparasjon av gamle bygningsdeler er en god måte å senke kostnadeen på. Ved utskiftning. Det er ofte detaljene som avgjør om restaureringen av et gammelt hus blir. Tilstandsvurdering og hándtering av eksisterende bygningsdeler og.


Proposjoner og formsprák er gjenkjennbart fra det gamle huset , men tilbygget har. Alle byggets gamle ovner skal tas vare på og brukes. Mange gamle hus har råte- og fuktskader på det utvendige panelet, spesielt.


Hos oss finner du reservedeler til gamle hus. Klikk på vår nettbutikk eller besøk oss på Nedre Baklandet . Hvis et gammelt hus skal oppgraderes til samme standard som et nytt hus og til et nivå som utløser støtte fra Enova, er det ofte noen bygningsdeler som ikke kan . En liten førstehjelpsbok til deg som skal restaurere et gammelt hus. Større tiltak som krever store mengder materialer og som gjør at du må bytte ut mange bygningsdeler kan være lite klimavennlig.


Fortidsminneforeningen har en forkjærlighet for gamle bygningsdeler. Forekommer også på gamle. Betegnelse der bruges om bygningsdele , der er sam-. Rådhusgata, nå gjenreist i Gamlebyen på Norsk Folkemuseum.


Hun øser av sin kunnskap når det gjelder restaurering, rehabilitering og reparasjon av gamle hus og bygningsdeler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.