fredag 15. februar 2019

Enveis reflekterende speilfilm

Enveis reflekterende speilfilm

Speilfilm Beskrivelse: 1 splitter ny og høy kvalitet; Redusere refleks, solblokk effekt. Dual-R-X solfilm mot varme og innsyn・Speil folie med enveis speileffekt・ Lett å montere ・Prisgunstig ・Høy kvalitet・Innsynshindring. Mørk solfilm med kraftig speil effekt. Folien er spesielt fremstilt til enveis speil, og kjennes også som line-up folie eller spion folie. Vinduet er belagt med et delvis reflekterende belegg.


Når du står på den lyse siden vil det reflekteres så mye lys at det oppfattes som et speil. Det kan være frostet film som en del av en dekor, en enveis reflekterende speilfilm , eller en blokkeringsfilm som hindrer all form for sikt begge veier. Anti - grafitti . ENVEISSPEIL : Den selvklebende folien fungerer som et enveisspeil når det er store. En løsning kan være varmereflekterende folie. Dual Reflective - utvendig - en mørk speilfilm med enveis effekt.


Om man både ønsker høy varmeavvisning og lavt lysgjennomslipp, samt god . Enveisspeil er ett belagt glass utviklet for å brukes som enveis speil. Filmen blir et reflekterende speil med dagslys på den ene siden, forblir transparent fra den. Mangler: speilfilm ‎ Må inneholde: speilfilm One Way Window Film Produsent - Selskap Oppdatert.


Enveisfilm (også kalt enveis visjonsfilm , speilfilm , etc.) refererer til en film som er festet til glass slik at glasset har en høy refleksjon til synlig lys. Høyreflektiv/ speilfilm Solar Silver INT 479 ,- 3- 78- Solar Silver. Kjøp dekorative films One Way Mirror Silver Window Film-serier er svært reflekterende vindusfilmer som forbedrer dagtidens prestasjoner.


Enveis speil Vindusfilm Selvklebende varmeisolering. Dette er en enveis speilfilm. Speil (latin speculum) er et begrep som betegner en reflekterende overflate som. Vegger - speil og glass med enveis , reflekterende speilfilm Veggen til venstre ( vegg 1) er dekket med mørkt speil fra gulv til tak for å speile . Ser jeg fremover, vil jeg si at jeg valgte en speilfilm fra en husholdningsbutikk. Speilet mitt var dekket av to lag, blå maling og et reflekterende sølvbelegg.


Enveis reflekterende speilfilm

Derfor, for ikke å skade. Klassisk speil med enveis refleksjon. Alt vi ønsket fra fargede og speilfilmer - den beste beskyttelsen mot de.


Produktet har en veldig sterk struktur, men de reflekterende egenskapene er lave. Det er det som er innebygd i rommet mellom reflekterende flater. Når jeg ser fremover, vil jeg si at jeg valgte en speilfilm fra det økonomiske magasinet.


For privatliv og sikkerhet er vår enveis speilfilm løsningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.