mandag 25. februar 2019

Electrolux astianpesukone vikakoodi 60

Vikakoodi viittaa ongelmaan laitteen pesumoottorissa. Resetoi laite ottamalla se pois verkkovirrasta puoleksi tunniksi. Bufret Oversett denne siden 25. Sijaitsee koneen pohja-altaassa. Virhekoodi i 60.


Kuusi välähdystä loppuindikaattorista. Signaaleja ei lämmitystä . Vierailija: sellaista vikaa, että näytössä vilkkuu vikakoodi , ? Logik astianpesukone LDWE60W20N. Löydä astianpesukoneen vikakoodi alla olevasta listasta ja lue kuinka saat koneen taas toimimaan. Jeps eli kyseinen tiskikone antaa normiohjelmalla noin 40minsan jälkeen vika ilmoituksen ikone lämmittää veden mutta ei vissiin katkaise . Tämä astianpesukone on . Huoltomies kerran kävi jonkun letkujen putsausoperaation tekemässä, saattoi hetkeksi auttaa tai sitten ei, vaikea sanoa.


Lisäksi ei ole haittaa varmistaa, että astianpesukone on asennettu oikein ja että. Viesti näkyy näytöllä virhekoodina, esimerkiksi itai ijne. Mitä tarkoittaa vikakoodi , ? Vastaa tähän kysymykseen. Meillä viime vuonna ostettu favorit xxl . Jos nimitys näkyy digitaalisella näytöllä yli sekuntia, anturi on vaihdettava, tutkitut.


Nollaa virhekoodi tarkistamalla sen sijainti säiliössä ja aseta se oikeaan. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Käytä tarvittaessa kuulosuojaimia. Altaassa olevan pesuveden lämpötila on noin °C ja vesi sisältää pesuainetta. Varsinainen pesu °C.


Energiankulutus. Astiaston koko (henkilöluku). Päivittäinen pikapesu. Käynnistä jokin pesuohjelma heti, kun olet lisännyt astianpesukonesuolaa. Normaalilikaiset astiat.


Electrolux astianpesukone vikakoodi 60

Laitteet kaikille: Aeg astianpesukone virhekoodi 10. Ennen kuin soitat, tarkista vikakoodi. Electrolux astianpesukone vikakoodi 60. Muista, että jos.


Ohjelman loppu . Näytti muistaakseni vikakoodi ohjauspaneelissa. Kallistamalla konetta voimakkasti. Aeg Dishwasher Service Code ISummary Of : Aeg Dishwasher Service Code IApr.


ELECTROLUX AEG flashes idoes not automatically drain water from the. Fault Code ,Cause: Anti-flood protection has been activated. Náhradní díly myčky.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.