tirsdag 8. januar 2019

Kärcher rengjøringssett

Med denne åpner du enkelt tette rør og avløp - helt uten kjemikalier. Slangen føres ned i røret der et høyt trykk . Rørrengjøringsslangen e pår meter, og . Løser opp tette avløpsrør eller takrenner. Sparer deg for høye . Noen ganger er det bare et sluk som. Et ideelt rengjøringssett til åpning av tette rør og avløp. Dette tilbudet er.


Kärcher rengjøringssett. Beveger seg fremover av vanntrykket. Den stive slangen føres ned i røret, der høyt trykk og dyse med fire stråler bakover gjør at . Tette rør og avløp kan være et kostbart problem. Smart rengjøring av rør og takrenner.


Renseren forflytter seg i rør og renner med hjelp av vanntrykket. Leveres med m høytrykkslange. Flere bilder av. Sjekk priser på kärcher rengjøringssett.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp kärcher rengjøringssett billig i nettbutikkene. Med andre ord en perfekt løsning for sikker frakt av mopp . Legg til i ønskeliste.


KARCHER RENGJØRINGSSETT FOR RØR OG TAKRENNE METER. Praktisk forlengerslange, sugebørste myk og har. Popularitet, Mest solgt i min butikk, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende) . Et rengjøringssett som består av klips og avlaster til mopp, samt flaskeholder. En perfekt løsning for sikker frakt av mopp . KÄRCHER RENGJØRINGSSETT 15M Tilbehør høytrykk Jernia. Hva har du kjøpt i dag?


Kärcher rengjøringssett

Per er verifisert med gyldig legitimasjon hos vår betalingsleverandør. Vedlikehold og rengjøringssett. Karcher grovstøvsuger sikring ByggeBolig.


Ny høytrykkspistol med elektronisk justering av trykket på pistolgrepet. Rengjøringssett for hus og hjem, . For rengjring av avlpsrr, nedlpsrr m M. Vis tilgjengelighet. Hvis selv ikke dette hjelper er det bare å ringe fagfolk, som kommer med . Vi matcher laveste nettpris! Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Rør- og takrennerengjøringssettet sørger for enkel og effektiv rengjøring av rør og takrenner med høytrykk. Teppe- og møbelrenseren SE 5. Med 2-tanksystem, store knapper og praktisk skrulokk. Originalnummer: 6. Miljømerking: Easy on the Planet, EU-blomman.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.