mandag 5. november 2018

Cloud b nattlampe

Cloud b nattlampe

Nattlampe med stjernehimmel. Nattou Lapidou Blekksprut Spilledåse, KorallRosa. Tiny Love Tiny Dreamer en en projektor-uro nattlampe , med stjernehimmel. Lag din egen stjernehimmel i soverommet.


Cloud b nattlampe

Lag en koselig og avkoplende stemning under mørke kvelder med vakre og avslappende stjernebilder på veggen og . DRØMME - Sett inn det hvite filteret eller den duse stjernehimmelen. Artig nattlampe som lager stjernehimmel i taket og på veggene! En justerbar prosjektor lyser opp vegg eller tak med et behagelig stjernehimmel mønster.


Velg en kombinasjon av lys og lyd som passer ditt barn best og vår . En søt og sjarmerende nattlampe til barnerommet skaper både et koselig lys og kan. Les merProduktinformasjon. Dersom barnet ditt trenger dempet belysning når det skal sove er denne nattlampen midt i blinken.


Bilde av Zazu PIP varmebamse. Twilight Ladybug. Hei noen som har sånn til barna? Sovner de godt til den? Anonymkode: b3ce4.


Med Pabobo dynamiske stjerneprosjektor får barnet sovne under stjernene på Melkeveien og til beroligende ly såkalt hvit støy. En innovativ nattlampe , med . Supernova Led projector nattlampe og stjernehimmel. Fylt med mange fine og. Lastet opp av Tekshop.


NOK - Favoritt. Finn lavest pris på. På lager igjen ca 03. Kan også brukes som vanlig nattlampe. Koselig og stemningsfull nattlampe som lager en nydelig stjernehimmel på vegger og tak ( Roterer).


Innebygd batteri som enkelt kan lades via USB. Myk, koselig nattlampe i silikon - barnas favoritt. Lampen styres enkelt med den . Lyser med kontinuerlig hvitt lys eller skiftende RGB-farger. Flott på nattbordet.


Ladbar - slipp alt bryderiet med . Med stjernehimmel -projektor. Legg til deal i favoritter. Skap en fargerik himmelhvelving på. LED-pære som tennes ved . Nydelig nattlampe fra Baby Buddy som forvandler etthvert barnerom til en stjerneklar himmel. Barnet får sovne stille i søvn under stjernehimmelen.


Myk og klemmevennlig kanin fra Pabobo som skaper en vakker stjernehimmel i soverommet og spiller en rolig vuggevise slik at barnet kommer til ro. For å få nattlampe med stjernehimmel tar du enkelt av lokket. Bruker AA batterier (ikke inkludert) eller strøm . Med perfekt tilkobling, krystallklar ly temperaturregulering, nattlampe og stemningsfull stjernehimmel ,. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Cloud b nattlampe

Bo-LED er en praktisk liten sak som er perfekt for deg som er oppe om natta eller sliter med strømbrudd. Det er en bærbar lampe med sensor fra Lucide som . Skilpadde - Grønn nattlampe med lysende stjernehimmel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.