torsdag 4. oktober 2018

Telefonholder til sykkel

Mobilholder sykkel : Sjekk MTPs brede tilbud av sykkeloholdere. Kombiner den med en . Hva er de beste sykkelholdere til mobil? Gear mobilfeste for sykkel - Svar innkommende anrop eller sjekk GPS-en på mobilen på en trygg måte mens du kjører sykkel med Gears universale mobilholder, . Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i .

Naviger etter mobilens GPS -kart og hold begge hender på styret. Passer alle typer sykkelstyrer. Med en mobilholder kan du enkelt sette telefonen på plass i bilen, campingvognen eller sykkelen. På den måten trenger du ikke holde i mobilen mens du . Fest mobilen på styret og sykle i vei!


Bruk telefonen som GPS, skift musikk, eller hvorfor ikke legge ut sykkelturen live? Holderen er roterbar 360° og passer til de. Smart mobilholder til sykkelen ?

For deg som absolutt må ha mobilen på tur. Fint å ha en karttjeneste foran deg når du sykler på . Festet er laget av sterkt, men likevel . Dra nytte av mulighetene og ta smarttelefonen med på sykkelen. Med dette universelle og regnfulle dekselet kan du bruke . Uni-Holder- sykkel -PRO-XL.


Denne mobilholderen er enkel å montere og passer til de . Vi har den rimeligste og det mest omfattende utvalget av sykkeltilbehør, sykkeldeler og sykler. Tittel A-Z, Tittel. Tilgjengelig på lager! Betal med Klarna, leveranse på 1-virkedager! Sykkelpikene er et lite utvalgt spesielt egnet til sykkel.


Logikken er bygget på en ledd-basert struktur som kobles sammen med kuler slik at strukturen kan beveges i . Sykkelhåndtak Clip Stand GPS-brakett spesifikasjon Merkenavn: . GPS på sykkelen blir stadig vanligere, . Belagt med en antiskli-matte. Den prisgunstige holderen .

Justerbar mobilholder til sykkel. Sykkelholdere fra RAM Mount har livstidsgaranti. Alle sykkelholderne egner seg. Laget av aluminiumslegering som ikke ruster. Før vi gir tips og råd om å bruke mobilen mens du sykler skal vi like greit anbefale deg å gå til innkjøp av en . Skaff en mobilholder til sykkelen.


HVER SMARTPHONE ! Bruk mobiltelefonholderen til sykler med enheter fra tommer til 5 . Elastiske silikonbånd knytter telefonen din fast til sykkelen selv på en. Universal ABS telefonholder som kan plasseres på styret til sykkelen. Perfekt når du skal navigere på sykkelen din. Sjekk priser på best i test sykkel mobilholder.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test sykkel mobilholder billig i nettbutikkene. Kompatibel med telefoner på opptil 3''. Hurtigkobling og nakkesnor medfølger.


Telefonholder for oppbevaring og bruk av smarttelefon på sykkelstyret. Nå kan du plassere mobilen på rattet. Dette gjør det mulig se kart, være på Strava osv.


Endelig en mobilholder til sykkel som kan brukes i regnet. Designet for å beskytte telefonen når du sykler , kjører scooter etc. Den er lett å justere slik at du finner .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.