fredag 14. september 2018

Bore i fjell med borhammer

Mange forveksler nok en borhammer og en slagboremaskin. Det er egentlig ikke så rart ettersom begge deler gir deg et verktøy der boret både roterer og slår på . Jeg er ganske fersk på dette feltet når det gjelder . Her bores det i fjell med luftborhammer som er drevet av en atlas copco kompressor. Skal man bore for å sprenge, eller sette store fjellbolter krever det mye.

På den måten roterer boret samtidig som det slår innover. Dermed kan du bore i porøse, men harde materialer som stein, mur og betong. En borhammer er et førsteklasses verktøy når det gjelder boring i mur og.


Innstilt på borefunksjon , er borhammeren opplagt til å lage hull i . Jeg har en kraftig Makita borhammer , og da jeg skulle bore noen hull i fjellet hjemme, brukte jeg opp tre mm. De er svindyre, så hvis det . Perfekt maskin for . Når du skal bore i mur eller fjell behøver du et verktøy som gjør jobben på en effektiv måte uten at du blir sliten.

Da er det borhammeren du må . Fjellboreutstyr. Borhammer kg. Type Atlas Copco.


Her finnes problemløsere i form av håndverktøy, el-verktøy og maskiner, samt sveise- og . Utleie av borer ved leie av våre maskiner. Maskinen er også super . Skal du bore i fjell kreves det en borhammer med slagkraft . Stein og fjell bor med hardmetal (YK20) i spisen. Maks slagkraft på borhammer Joule Viktig ikke kjøl bor i kaldt . Bergboremaskin , cobra.


Greier godt boring i fjell med mm bor. Dårlige punkter −: Har ikke noen så langt. Trenger du en kraftig borhammer som samtidig er grei å håndtere? Produkt beskrivelse.


En sterk og robust borhammer kan enkelt bore gjennom stein, betong, tegl og.

Dette er en effektiv borhammer med svært lav vibrasjon. For fjell og stein…. Det er dog viktig å ikke bore i sprekker da boret kan sette seg fast og knekke.


Harmetall i dette boret er yk2 noe som er unikt for fjellbor beregnet for medium og hardt fjell ! Du kan lese mer om Atlas Copcos hånholdte borhamre i denne (engelske) brosjyren. Les mer om luftdrevne . Bomliftene Rock Star tar boring i fjell til nye høyder. Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment fra Metabo. God ergonomisk form, gir god balanse i maskinen Robust og driftsikker maskin med lang levetid Støvfri boring med DRS-M støvavsug Enkel bytting av chuck . Sjekk slagkraft på . V borhammer med pneumatisk slagmekanisme - perfekt til boring i stein og betong. Nøkkelfritt SDS-plus-feste gjør det enkelt å skifte tilbehør.


Kvalitetsutstyr til fjerning av fjell og stein - Rask Levering - Norsk butikk med lager i Norge. Hvor mye må vi bore ? Siden bores i gjennom dette med vanlig borerigg ned i fjellet. Dette kan bli fjellsikringsfolkets nye drømmelift. Den byr på HMS i en . Med noen kilesett, en borhammer og en tung hammer kan nesten alle. Steinen eller fjellet har ofte svake plan hvor den sprekker lettere enn andre.


UCO leier ut fjellboremaskiner til forskjellige borejobber i fjell. Priser finner du i vår prisliste. Raskt, trygt og billig. Alle priser er eks.


Visste du at dersom du bestiller varer vi har på lager før klokken 12.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.