fredag 31. august 2018

Fryse ned egg mat

Hvis du leter etter et spennende, raskt og enkelt måltid som passer for hele familien, har vi akkurat funnet noe du kommer til å elske. Egg og bacon tilhører den deilige helgefrokosten for mange. Med denne kreative retten på morgenkvisten blir du nemlig kjapt husets frokostlegende! Muffins er godt, omelett er godt. Hva med eggemuffins?


Fryse ned egg mat

Her er to enkle varianter med fetaost, vårløk og. Server gjerne sammen med en salat, noen brødskiver eller lomper. En morsom vri på omeletten til frokost.


Sunne, gode muffins som også barna setter pris på! Oppskriften holder til omeletter i muffinsform. Med disse søte, små omelettmuffinsene vil du garantert få en perfekt start på dagen! De er enkle å lage og fulle av proteiner, vitaminer og . Nyttig omelett med tomat, fetaost och basilika i intressant form! Skiva tomaten i tunna skivor och lägg en tomatskiva i varje fylld muffinsform.


Grädda i ugn på . Skinke Purre Tomat Revet ost Olje til smøring av formene Visp sammen egg, melk og . Smør muffinsbrettet godt (du kan ev bruke muffinsformer hvis ønskelig), fordel bacon, brokkoli og ost i formene. Hell over sammenvispet egg og . Hvorfor ikke lage omeletten i muffinsformer ? Enkelt og godt å ha i matpakken, til frokost eller på tur. Tilsett så det du måtte ønske av paprika, skinke osv….


De smaker godt både varme og kalde. Server dem varme sammen med frisk salat og brød til. Denne oppskriften gir omelettmuffins. Bäst av allt är att du bestämmer helt själv vilka smaker som ska adderas.


Fryse ned egg mat

Sparad från plusstid. Omelett til middag? Knekk egg og hell i, krydder med grovmalt pepper . Her har vi laget det i muffinsformer , sammen med vårløk og litt ost. Kjempegodt å lage til frokost på en rolig helgemorgen. De kan også fint spises kalde, enten til . Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Deretter er det bare å finne frem muffinsformen, . Perfekt resträddare, gör små muffinsomeletter och fyll med det du har i kylen, så himla gått. Recept ur kokboken: Dietistens val av Johanna Andersson och . Hjemme hos oss er det noe av det beste barna kan få til middag eller kveldsmat. Sett fram skåler . Har du prøvd å lage omelett i muffinsformer ? Bland sammen, tøm i muffinsformer og stek. Ta av formene og spis så mange du orker.


Det fungerer utmerket! De neste dagene blir vi mer eller mindre å bo på hundeklubben i Kroken. Miniomelett i muffinsform. Pisk sammen egg og gressløk. Dette var nok til halfulle muffinsformer.


Jeg satte mine muffinsformer. Eggene passer like godt på frokostbordet som på en variert lunsjbuffet. Alt du trenger er grove rundstykker fra TORO, egg, bacon og en muffinsform ! Istedenfor kan du lage rundstykkerester . Disse deilige potetmuffinsene er nesten som en omelett å regne, og passer perfekt til å ta med seg i matpakken.


Fryse ned egg mat

Smør store muffinsformer og hell i blandingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.