tirsdag 28. august 2018

Diy interiør tips

Vi har plukket ut tredve av bidragene vi fikk inn i BoligPluss-utfordringen forrige måned. Få DIY -inspirasjon her! See more ideas about Honeycomb shelves, Hexagon shelves, Geometric . Utforsk denne tavlen til Sanmarie på Pinterest: DIY tips. Her kan du dele bilder, interiørtips, DIY prosjekter, blogginnlegg!


Alt som er til inspirasjon blir satt stor pris på.

Hvis du ikke har. Det kan trygt gjøres fordi Nordic Chic kalkmaling er laget av helt naturlige ingredienser. Den innehold… See More. Vi har scannet oss igjennom en rekke fine interiørkontoer på Instagram og funnet de fineste DIY -ideene til deg.


Bruk og kast-mentaliteten skremmer henne. Se på de fine, . Her kommer det noen utrolig fine tips til deg som har lyst til å prøve deg fram. Mine prosjekter og interiør tips : DIY Betong Plaster Crafts, Cement Art, Diy Funny.


Har jo helt dilla på betong om dagen.

Bad - oppussing. Her får du litt gode tips : Bruk bilder og tekst som betyr noe særlig for deg, da får du en personlig vegg. Etter jeg har gått to år på design på vgs så merker jeg at jeg har blitt mer interessert i interiør.


Og tenkte jeg skulle vise dere et lite DIY jeg laget . Det er det interiørdesign handler om - å få boligen din til å gjenspeile din personlighet. Hjemmet er sted man tilbringer mange timer av døgnet, og det er derfor . Mer informasjon. Kk living: Tips for å friske opp soverommet - KK.


Gjør husets hvilerom til ditt favorittrom! Her vil det stadig dukke opp ting jeg holder på me om det er noe jeg lager selv, oppussing eller bare tips og inspirasjon! Vil du lage en kul fillerye selv? Bruk en gummimatte som man bruker som sklisikring under tepper og klipp filler og knyt på.


Leire er moro for både store og små. Fantasien setter jo ingen grenser på hva men kan lage og hvordan man kan forme dette. The steampunk style is not one of the most well known in terms of interior design.


Et godt tips er beholde de tilhørende materialene slik at man kan bytte, og eksperimentere, senere. Large Abstract Oil Painting Original art,Gold Leaf Silver Leaf fall painting,Wall Decor Bedroom Above beTextured Painting by Julia Kotenko. Kitchen Wall Art.


En blogg om diy , design, interiør , mote, mat, aktiviteter, tips , dekorasjon og mye mer!

Velkommen innom. God tirsdags ettermiddag. For dere som ikke vet hva DIY betyr så er det Do It Yourself. Altså Gjør det selv:) Det har blitt utrolig populært . Vi gir deg nemlig tips til DIY -prosjekter.


Lær deg hvordan du kan lage stilig interiør eller fine klesplagg helt selv. Til glede og inspirasjon. Målet med denne bloggen . Så var det “Årets DIY - tips ” og jeg prøvde å . Små kreative prosjekter er en fin måte å ta vare på fritiden, men . Mønsteret inneholder to størrelser og tips til hvordan å lage forskjellige størrelser.


Nedenfor gir vi deg tips på hvor og hvordan du kan gjøre kupp på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.