mandag 27. august 2018

Bohus sofa med sjeselong

Forestill deg en lav skinnsofa i cognac som står perfekt til kontrastveggen i stua, eller sofaen i grå kordfløyel med sjeselong og åpen ende, slik at den er . Bohus har et stort utvalg sofa i ulike farger, tekstiler og modeller. Enten du ønsker en liten 2-seter, en stor 3-seter eller en hjørnesofa , så har vi det du trenger til å . BLI MEDLEM I DAG! Meld deg inn i Bo: klubben og motta gode tilbu inspirasjon og andre medlemsfordeler. Registrer deg på bohus. Palma 3-seter sofa med sjeselong og nakkestøtte.


Bohus sofa med sjeselong

Sofaen er år gammel og . Lys grå slitesterkt og mykt stoff. Alle puter har fasongen i behold. Selges da vi skal bytte til hjørnesofa Vendbare puter, avtagbare og vaskbare trekk. Bredde 220cm, dybde sofa 85cm, dybde sjeselong 152cm. Stor og god sofa kjøpt på bohus for år siden.


Winston sofa fra bohus selges. Ben i hvitvasket eik. Kan speilvendes. Les mer i vår kundeavis. Havn er resultatet av et helnorsk samarbeid mellom Formfin og den.


Bohus sofa med sjeselong

Signature Collection hos Bohus. Velg en praktisk, fleksibel og smart løsning med sovesofa - to møbler i ett. En flott sofa er ofte selve samlingspunktet i stuen. Vi har et stort utvalg av skinnsofaer, hjørnesofaer, modulsofaer, m. Finn din neste sofa her!


Jeg har nettopp kjøpt meg en ny hjørnesofa av Bohus. Det er av typen Boston. Den kommer både høyere og venstrevendt. Og dette må bestilles . Soldier Sovesofa. KAN KJØPES PÅ NETT.


Bohus sofa med sjeselong

Swansea sovesofa - Tekstil Malmø lysegrå med vendbar sjeselong. Bolia Design Scandinavia Sovesofa Med Sjeselong Venstre (3-sits). STANFORD lux U sovesofa med endeavslutning høyre og sjeselong. Selger stilig blå sovesofa med sjeselong på grunn av plassmangel. Har et praktisk oppbevaringsrom, m. Alabama er en flott sofa med god plass!


Rammen er trukket i et eksklusivt mørkegrått stoff som både er flott og god å sitte på. For å gi sofaen litt mer liv har noen . Ingen bilde for Boston sofa fra Bohus med sjeselong selges. Pent brukt, ingen . Lagret fra bohus. Mer informasjon. Den ultimate sofaen er en perfekt kombinasjon av design, håndverk og komfort.


Se utvalget her. Møbelringen, Bohus eller hos frie forhandlere. FLOTT STIL TIL GODE PRISER er enda en grunn til å besøke Bohus ! Focus Sovesofa sort 3-seter med sjeselong kan speilvendes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.