mandag 9. juli 2018

Samsung s4 slår seg av hele tiden

Samsung s4 slår seg av hele tiden

I vårt senter kan det gjøres på kortest mulig tid eller til og med i nærvær av klienten. Det er tydelig at hvis smarttelefonen hele tiden er i aktiv modus, vil batteriladingen begynne å nulles for raskt. Hvis du ikke har aktivert disse ligger de under settings og om telefonen. Hvis den fortsatt slår seg av hele tiden hadde jeg gått innom butikken . Noen ganger ville de slå seg av og aldri slå på igjen.


Over tid kan kontaktene bli slitt. Kontroller også at saken ikke legger press på knappen i det hele tatt. Når jeg skal sende mms står det bare sender hele tiden.


Skjerm slår seg på og holder seg på til jeg trykker på låseknappen igjen. Har satt mobilen tilbake til . Den har de siste månedene slått seg plutselig av. Problemet er at mobilen skrur seg av når jeg bruker snapchap og har. Er du flink til å avslutte apps skikkelig eller står de og går i bakgrunn hele tiden ? Faktisk er alt ikke så trist i det hele tatt, livet er i full gang i Android-samfunnet,. Hvis du angir at Wi-Fi skal slå seg av når du slår av skjermen, kan du tenke at du.


Du kan også gjøre slik at funksjonen bare skrur seg på tid visse tider av døgnet, for . Den nest mest solgte telefonen hos operatøren var Galaxy S, rett etter. Da vil telefonen se etter oppdateringer av seg selv. Da ser du hele listen over alle tilgjengelige snarveier.


Det er vel og bra, men det fører også til at det går med litt tid på å vente på. Animasjon er slått av. Du trykket ikke på mobilen hele tiden. Apper kan ligge i bakgrunnen og supe i seg batteri.


Samsung s4 slår seg av hele tiden

Under Batteribruk er det kun èn mulighet: Slå av og på . Hvis temperaturen ikke synker etter at du har koblet fra laderen, må du slå av telefonen for å se om temperaturen synker. Tenk på hver mulig årsak hver for seg. Hvis du gjorde alt riktig, vil Speaker -modus automatisk slå seg på når du går av. Menyene er raske og enkle, men av og til slår de litt krøll på seg. Forgjengeren, Galaxy S, oppførte seg tross alt klokkerent til tross for en hel del svakere.


Samsung Galaxy - telefoner. I testperioden opplevde vi batteritiden som grei nok, men ikke veldig god. I tillegg vil vi vise deg hvordan og hva du skal gjøre i slike tilfeller uten å gå til tjenesten, der du alltid har tid til å ta telefonen. Ikke i det hele tatt, og ikke allti men det senker fortsatt. Det ser ikke ubetinget kult ut i forhold til Galaxy S4.


Samsung s4 slår seg av hele tiden

Gikk fra en samsung galaxy ssom jeg har elsket hele tiden til høyre veldig . Slå av telefonen og fjern SIM-kortet fra Android-enheten. Kanskje din kunnskap, som vil akkumulere seg over tid , vil hjelpe . HTC har vært en forutsetning for å slå lyd for en stund nå, men det har. S du vil bli lurt på hvorfor det var så vanskelig for telefoner hele tiden. Har Sbegynt å oppføre seg underlig?


Apper krasjer hele tiden , og vil du starte på nytt Android Å løse problemet? Trykk på Skjermen for tidsavbrudd og angi hvor lang tid før skjermen slår seg av. Sett timer og sleep timer slik at FM-radioen slår seg på bestemt tid. Salsa fenomenet sprer seg over hele verden! Dysfunksjonell Bruker den på min samsung galaxy s4.


Stopper hele tiden og må tennes opp på nytt. Kjempenyttig i utlandet eller til å slå opp, men henger seg hver eneste gang jeg bruker den. Svært irriterende, og. Les hele testen på tek. Det går ganske enkelt ikke å slå den helt av !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.