tirsdag 3. juli 2018

Hammerlakk rust

En flate som holder seg i mange år, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse. Kan males direkte på rust og maling, men ikke overmales med annen . Hammerite hammerlakk. Påføres direkte på rust uten grunning!


Gir beskyttelse i lang tid. Malingens unike sammensetning gir en seig, tett sperre som støter bort smuss og vann og stopper videre rustdannelse.

Gir en slagfast emaljelignende overflate, . Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust med . Vil hammerlakken vere kraftig nok og vil den holde vekke rusten ? Det er vell litt rusteter i hammerlakken også? Men rustbobler kom noen steder igjennom og viser at rengjøring av løs rust er veldig viktig. Vi fører de tradisjonelle malinger med hammerlakk effekt, samt de nye smooth finish og sprayer, anti- rust , samt . Overalt i hjemmet, i hagen og på bilen finnes det detaljer av metall som behøver beskyttelse mot rust. Det kan være smijernsgjerder, beslag, en rusten utelampe,.


Så går det eventuelt å ta noe tektyl over det igjen?

Grunningen fungerer som en primer, grunning og overflatefinish. Den stopper effektivt rust og hindrer ny rustdannelse. Du kan male rett over rust så lenge du har fått pusset vekk.


Stopper rust , gir langvarig beskyttelse, hurtigtørkende og kan brukes. Ved grunning av metalloverflater beskytter grunning mot korrosjon og rust. Dette betyr at du kan male direkte på rust uten grunning, og uten å bekymre deg for videre korresjon.


Sprayformet hammerlakk , perfekt for å forhindre rust. Velg et alternativ. Tilsatt rusthindrende midler og kan påføres direkte på fast rust.


Suveren til maskindeler, gjerder og andre utsatte . Stopper effektivt rustdannelse og gir en blank og hamret emaljelignende overflate. En overflate som støter bort vann og . Den beste beskyttelsen får . Quick Bengalack kan brukes rett på metall, tre og hardplast - eller rett på rust. Husk å bruke rustbeskyttelse f. Da beskytter det bedre. Nettbutikk Butikk.


Les mer Les mer.

Biltema hammerlakk kan males direkte på fastsittende rust og maling. Produktinformasjon. Skulle hatt på noe som kan hjelpe på rusten og som farger den svart. Så på noe såkalt hammerlakk på Biltema som skal stoppe rust og tåle . Hos Maxbo finner du metallmaling til utvendig bruk. Kjøp på nett eller i butikk.


Da det var tilløp til rust i hjulbuen fremfor bakhjulet, akkurat der i. No mot rust 250ml. Metallgrunningen fås i både spray og lakk. Er underlaget utsatt for rust , kan egen lakk for ekstra god rustbeskyttelse benyttes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.