mandag 4. juni 2018

Lydbøyler tak

Sjeneres du av støy fra rommet over finnes det en løsning som du kan utføre selv, med enkle midler. Galvaniserte lydbøyler til salgs. Utviklet i samarbeid med NBI (Sintef Byggforsk) Fjærende stålbøyler for opphenging av himlingsplater i min.


Reduserer trinn- og luftlyd i etasjeskillere. Last ned datablad.

Nytt tak i lydbøyler. Ved å lydisolere taket sørger du for at lyden både nedenfra og ovenfra reduseres betraktelig for de som oppholder seg på de . Denne fungerer godt i betong, men har du tre bjelkelag anbefaler vi bøyle. Ja, forskjøvet stenderverk for tak er en god beskrivelse. Lydbøyler for rask og effektiv nedforing av tak. De er fjærende for å minimere overføring av lyd imellom gammelt og nytt, fritthengende undertak.


Når man benytter vibrasjonsisole- rende opphengs systemer i himling, er det viktig at taklistene ikke setter fjærene i spenn eller låser bevegelse- ne deres.

I rettvendte tak ligger all isolasjonen under tettesjiktet noe som tillater bruken av fullverdige mineralullsløsninger. I tilfellet med stålplatetak er det krav om at . Om plugger brukes og taket er brann klassifisert skal disse være av stål . Europrofil lydbøyle. For feste til massive trebjelker. Bøylene monteres med en avstand på . Taklister festes enten i vegg eller himling, ikke begge steder.


Festes taklisten i vegg bør den ha ca. Kvalitetssikring. Taket består av bjelker og bor og har blitt lektet ned med lydbøyler , så isolasjon og to lag med gipsplater. Byggingen av taket er beskrevet i . Med lydhimling mener jeg i dette tilfellet nedforet tak med lydbøyler og dobbel gips for å dempe lyd mellom boenheter i enebolig med utleiedel.


Lydreduksjon i taket ! Taket bør henge i lydbøyler og ellers ligne veggene, mens gulvet gjør du flytende. Beregn først et lag med gips over alle vegger og tak. Montere lydbøyler (type D) i eksisterende tak , montere lekter og gips.

Jeg kan kjøpe materialer. De er tilpasset for å kunne festes både på siden av bjelker og opp under en plan takflate. Det er rom, tilsammen ca 25kvm, i en . Benyttes i steden for separate himlingsbjelker ved ønske . Kan brukes til innfesting av treverk og montasje av beslag, lydbøyler etc. Skruer til lettbetong og tre, i innendørs . Kompakte tak og terrasser.


Tak generelt og tak med lufting. Ny himling i lydbøyler under eksisterende bjelkelag der panel eller himlingsplate er beholdt. Belastning per lydbøyle ca kg. LYDREDUKSJONSBÖYLE D 280MM. En opplagt sidegevinst er selvsagt at du får et nytt og flott tak.


Disse bøylene gjør avretting av taket til en lek! Konsoll platetak SN IF-6svart. Finish i tak kunne vært bedre, men vurderer å legge et siste lag med MDF, som vil løse.


LYDBØYLE PK F ROCKWOOL 1STK PR PK. Logg inn for å se lagerstatus. Nøtterøy, her har vi har etterisolert etasjeskille og etablert ny lydhimling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.