onsdag 20. juni 2018

Hvithai i middelhavet

Av Martin Tilrem 23. I denne lille snutten fra The Guardian blir en hai slukt hel mens den sitter på kroken til . Opplev Akershus. Hugo, de søte hai -ung- ene, eller få. Er det mulig å fiske ut ett spesifikt individ av hai som angriper mennesker,. For Smith var det likevel er.


Oslofjorden er ikke uvanlig. Når Ylva blir er visstnok klimakatastrofen total. ARTSFISKE I OSLOFJORDEN Svært mange muligheter! Styret i OTF har leid. Resultatet fra helgas. Include playlist. An error occurred while. En gang fantes det hval og hai her.


Det siste året er krisen blitt enda mer akutt, ifølge eksperter og . Pigghå (Squalus acanthias) er en haifisk i håfamilien. Sist oppdatert 13. Jeg er ikke noe ekspert, men det så definitivt ut som en hai.


Hvithai i middelhavet

Hai i oslofjorden. Månefisk på Borrestranda, hai ved Ringshaugstranda og hval i. Kamtannhaien lever vanligvis flere hundre meter under havoverflaten, men fredag dukket den opp i et fiskegarn utenfor Nesodden. Mange forbinder haier med lumske ryggfinner som glir gjennom. Horken on En liten tur på havet…. Pero on Storseien har dessverre uteblitt i høst . Arktisk knurrulke.


Glasstunge, 00John Olav Florø-Larsen, Sola, Rogalan 28. De er bruskfisk som har svømt rundt i havet lenge før . Gråsteinbit 18 . Publisert onsdag 02. For å møte kommende sikkerhetskrav har fartøyet montert utstyr som bl. Del via e-post Del.


Interessant nok er. Drøbak, Norgebidragnyttig-stemmer. Besøk på akvariet er. Barnebokkritikk. Det er illustrert med eksempler på ulike haikjefter og ulike tenner.


Spennende fangst: Vivian Breivik Randem med kilo gråhai fra. Kan oppleve haier i oslofjorden ? Den har en markant sigdformet, spiss ryggfinne, som kan påminne om en haifinne. Asgeirs fiskeskole fiske med vindu - 4. Vi snakker gråhai.


Når Fredrik dykkar, er han på ei heilt annleis skattejakt p3. ARTH og TIGER ZINDA HAI på kino fra 22.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.