tirsdag 5. juni 2018

Hammerlakk på aluminium

Det er ingen sak å male postkasser av metall. Riktig maling beskytter dessuten mot rust og gjør at huset fremstår som pent og velholdt, . Quick Bengalack Rett på rust er rask og enkel rustbeskyttelse , grunning og toppstrøk i ett . Hammeritt metallmaling direkte på overflaten. Ingen grunner eller grunning kreves.


Mal først en liten . Jeg har alltid vært glad i Owatrol for å stoppe rust , den trekker seg ned . Grunnoljen i alle Owatrols oljebaserte produkter. Brukes som rustbeskyttelse og tilsetningstoff i . Fjerner rusten , inneholder sink til beskyttelse. Dette gir et bedre grunnlag for maling og lakk, enn det ville vært å male direkte oppå rusta.


Pris per liter:≈Kr. Alle rustne gjenstander og flater kan få et nytt liv. Og selvfølgelig kan den blandes i de aller fleste farger! Løstsittende maling og rust fjernes ved stålbørsting.


Rengjør med Butinox kraftvask og skyll godt. Rør godt om før og under bruk. Den stopper effektivt rustutvikling og gir en slagfast overflate som . Kan males direkte på rust ! Den unike Owatrol olje: bruk den som antirustbehandling på metall – eller tilsett den i oljebasert maling og få en ytterligere. Tillater å male direkte på rust.


Du behøver ikke vente. Har du drømt om at være i stand til at male direkte på rust ? Påføres direkte på rust uten grunning! Kan påføres direkte på rust , bare påse å skrape vekk all løs rust. Rusthemmer : - Påse at overflaten er ren, tørr og uten olje, fett eller andre overflatekontaminanter. Denne maling kan du male direkte ovenpå berørte.


Hammerlakk på aluminium

Efter påføring og tørring . Forbedret utflyt og påføring. Bedre viskositet, . Gir en slagfast emaljelignende overflate, . Produktdetaljer. Når du skal i gang med at male med metalmaling, er det en god ide at have anskaffet sig følgende tilbehør:. Så lenge det ikke er noen direkte slitasje fra vær og vind holder det i . Gjennomsnittskarakter: 0. Direct to Rust Metal Paint Smooth. Dreper og omdanner rust til organisk masse.


Fortrenger fuktigheten. Kan brukes som grunning eller tilsettes i oljemaling ( i grunnstrøk, i toppstrøk) Kan tilsettes . Nå er det snart vår og . Ikke bruk akryl eller lateks . Denne egenskap gjør at man utmerket godt kan male direkte på fast rust (løs rust og rustflak først), utnytte rusten som en pigment og forhindre . Skal male over en gammel jernseng som står .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.