mandag 4. juni 2018

Gullmaling til stein

Forholdsregler for vedlikehold av marmor. Steinoverflaten skal være tørr og glatt. Etter renovering, bruk dyrehårputen eller nanoullputen til å . Slipemidler som skurekrem kan skade impregneringen og steinen og må ikke brukes.


For mer informasjon om marmor og vedlikehold , trykk her.

Les om behandling og vedlikehold av marmor på Viktig informasjon. På marmor , granitt og naturkeramikk (rens uten syre):. Påfør DeSalin T væsken ufortynnet på underlaget med en rull, svamp eller lavtrykssprøyte. Naturstein som krever lite vedlikehold.


Anbefaler å impregnere. Kontakt oss angående denne steinen:. GULNER: Den hvite marmoren på Operataket er i ferd med å bli gul. Vi kan tilby benkeplater i granitt, kompositt og marmor.

Den krever også svært lite vedlikehold. Om du bruker minutter, . Derfor er benkeplater i kvarts med marmormønster en super løsning dersom du . Generell vedlikehold for marmor : Sølte væsker bør fjernes umiddelbart ved å bruke en ren, nøytralfarget klut oppvridd i lunkent vann. Ved en større rengjøring. BESKYTTELSE: Sett inn marmoroverflater med et spesielt behandlingsmiddel et par ganger i året. Hvordan rengjøre og behandle gulv som betong, stein og marmor ? Renhold og vedlikehold.


Grunnbehandling:. Med naturstein og marmor får du med andre ord en benkeplate med en utrolig vakker. En veldig porøs steintype som krever litt mer renhold og vedlikehold. Det er viktig at flekker fra mat og drikke fjernes med en gang. Vedlikehold av marmorbenkeplater.


Benkeplaten framstilles av . Med riktig vedlikehold vil marmoren bare gulne litt over lang ti tror de. Medieeksemplene de siste dagene på raskt grånende og svart marmor.

Flekker på marmor er vanlig, og derfor er det viktig å vedlikeholdet det. Til våte rom anbefaler vi impregnering, dette er viktig siden marmor. Men for at benkeplater av stein skal vare lenge er det nyttig å vite og følge noen enkle vedlikeholds- og . PRODUKTINFORMASJON. Marmor lages av kalkstein etter mange år under trykk og varme hvor mønsteret . Det må ikke benyttes sterke syreholdige vaskemidler til rengjøring av marmor ! Marmor er 1 naturmateriale og varmebestandig.


Kun PH-nøytrale såper skal brukes på marmor og naturstein. Hver stein er unik og individuelt slipt. Gjelder samme vedlikeholdsmetoder som granitt. Mye løses med varm vann og fiberklut.


Husk å behandle marmorplaten så den holder seg like pen uten flekker. Men marmor er et porøst materiale. Liten jobb for å holde det fritt for flekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.