mandag 7. mai 2018

Hvordan behandle bonsai tre

Jeg har lurt på dette, hvordan blir frukt trær i bonsai versjon, blir frukten faktisk. Damen på plantasjen sa at det var et bonsai tre :). Les litt bedre beskrivelse, har sett en bildegjennomgang av hvordan man gjør det.


Med de riktige dekorasjonene blir et bonsaitre en unik og heftig del av innredningen din. Veldig moro å være nybakt bonsaitre -eier. Rett etter at jeg tok det hjem fra butikken mistet det endel blad men nå har det kommet maaange .

Tips for Omsorg for en bonsai Mens noen informasjon for å ta vare på en bonsai er. Husk at planter, blomster og trær vise tegn på hva de trenger, mangel eller. Klipp vekk tørre grener og blader. Velg en topp (krone). Vår plante (se bildet ) kan passe som et tre med litt hengende grener.


I utgangspunktet kan bonsaitreet være en helt ordinær tresort som. Det er du som former ditt bonsaitre og setter ditt eget preg på hvordan du klipper den . Det er viktig å gi bonsai konstant sollysforbruk, dette vil bare være til .

Ordet bonsai (盆栽) er japansk, og betyr tre -i-potte. Med riktig behandling , bonsaitrær har samme lang levetid som trær i hagen din. Triks for å voksende. I denne artikkelen vil vi forklare hvordan man skal dyrke et bonsai - tre hjemme,.


Treet kan fremdrives fra frø, stiklinger, . Den optimale trestørrelsen er 7-centimeter. Før du starter prosessen, må du . Hvis bonsaitreet ditt sliter, kan du kanskje gjenopplive det ved å behandle det . Og ikke glem midlene for behandling av sår. De er nødvendige, siden et sterkt avskåret tre blir utsatt for bakterier og sopp. Du kan enkelt lære hvordan du unngår å ta livet av dine grønne vekster.


For små trær er den . Nå har de også en del bonsai - trær til salgs på Plantasjen, så jeg måtte kjøpe et. Så neste spørsmål blir hvordan skal man klippe og behandle. Voksende bonsai er ganske enkelt. De fleste trær trenger ikke noen . Mer om hvordan du planter i krukker og hvilke blomster som egner seg kan du lese her.


I Japan er japansk lønn et veldig populært bonsai - tre.

Bonsai for nybegynnere. Spør blomsterhandleren din om hvordan plantene skal behandles. Følger du denne veiledningen får du mer og lenger glede av dem. Tanken blir behandlet med en svak løsning av kaliumpermanganat.


Til å begynne med fylles dreneringslaget opp, etterfulgt av jordblandingen. Gå til Behandle stikkene — Den eldste trefoten må forbli stille i denne andre fasen. Ideelt sett må vi dele den oppnådde stammen i tre deler og fjerne . Det er mange mennesker som elsker bonsai , små planter som også egner seg for å bli holdt i leiligheter og på en liten plass. Men ikke alle vet at det er veldig delikate planter, og at veksten deres må behandles ordentlig.


Av denne grunn har det også blitt dyrket bonsai - trær i øst, og gjenskapt. Hvordan lage en bonsai. Men hvordan skal disse plantene egentlig stelles?


Deretter behandles de med Bordeaux-væske mot sykdommer, og jorda blir desinfisert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.