onsdag 16. mai 2018

Beising av furumøbler

Påfør beis med pensel, svamp eller bomullsgarn jevnt med fiberretningen. Tørk den overflødige beisen av med en fille for å få jevn farge. Endetre bør fuktes med. Jeg har noen furumøbler.


Eller, mangel på farge er vel mer korrekt.

Finnes det en type beis jeg . Detaljene teller. Den nye køyesengen i ubehandlet furu tenkte jeg å beise i fargen. Kan noen komme med tips til en fin farge til beising av . Male eller beise furumøbler ? Hus og hage - Kvinneguiden.


Istedenfor å kaste dine gamle furumøbler , er det utrolig hva litt malinge og dekor kan gjøre med gammelt interiør. Denne bruksanvisningen gjelder for beising av utemøbler av gran eller furu.

Steg 1: Forarbeid. Nytt treverk som du skal beises bør behandles så snart som mulig . Har fått et lite problem ved beising av en apotekerdisk. Skuffene blir MYE mørkere enn resten av møbelet? Bruker mørk eik silkematt, og . En god vask med. Er i tvil om fargen, men må være mørk.


Blir nok beis tenker jeg). Herdins Lack Beis er en beis som også inneholder lakk. Her ble plata skjært av i bakkant, pussa grundig og lakka med Bistrot lakk. Understellet ble malt i seterbrunt. Dreieplata er hjemmelaga.


Ubehandla furumøbler er. Møbelrens, tørke bort overskuddsolje etter oljen, polere opp voksede overflater etc. I tillegg går det mye i furumøbler. Men det som en gang var friskt og hvitt tre, antar en mer gulbrun farge med årene, om det ikke er UV-beskyttet.


Har et hjørneskap i furu som jeg vil male eller beise.

Vil ha det i mørk brun, slik at den passer med de andre. Black Bison Antikkvoks brukes til antikke møbler og nytt treverk. Gjelder samme regler for ny overflatebehandling av furumøbler som for eik.


Sitter med noen 80-talls møbler av type furu (lutet tror jeg). Søk beising av furumøbler. Finn de beste prisene på nettet. Senger fra kjente merkevarer. Kom innom for å teste gode madrasser!


Når lutblandingen har virket noen minutter blir gammel lakk, maling eller beis løsere og kan gnies av. Ved tykkere lag kan det være nødvendig å påføre lut i flere . Påfør først en tyntflytende, . Furumøbler kan behandles med olje beregnet for trebåter. Har du kjøpt et syrebeiset furumøbel og ønsker å endre fargen, trenger du ikke nødvendigvis bytte det ut. Ved å bruke lakk og farget beis kan du . Og så gleder jeg meg faktisk til å beise ferdig hytta da ‍ Fiin kveld videre til dere på instagram. Uansett om du velger å beise , vokse, lakkere eller male, så bør du være nøye med.


Du bør unngå å lakke, male eller beise når det er sterkt solskinn, fuktig vær eller lave. Møbler av hardved skal i likhet med furumøbler oljes med en olje som er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.