tirsdag 8. mai 2018

Beholder med tappekran

Beholder av kadmiumfritt glass med tappekran på stativ. Beholderen har en rillet innside som gir et dekorativt og stilrent design. MAXIM passer perfekt til festen . Tøff beholder i glass med tappekran. Egner seg godt til kalde drikker.


Denne rommer hele liter, så er ideell til hageselskapet eller andre anledninger.

Selger en råfin glassbeholder med tappekran fra IKEA. Stilren glassbeholder med tappekran , perfekt for selvforsyning. Stor beholder som rommer liter punsj, iste eller annen kald drikke. Glassbeholder med tappekran. Perfekt på buffébordet, festen eller . Kilner liters beholder med tappekran er perfekt til å enkelt forsyne gjestene med god drikke.


Den er perfekt til fester og koselige grillkvelder. Hodeskallebeholder med tappekran.

Dødskul servering av livseliksiret ditt! En stor beholder i klart glass med tappekran i metall og tettsittende lokk i tre. Rommer liter. Innerdiameter 1cm.


Kilner liters beholder med tappekran er perfekt for å enkelt forsyne gjestene med god drikke. Kilners liters beholder med tappekran er perfekt for å enkelt kunne forsyne gjenstene med gode drikker og er ideell for fester og koselige grillkvelder. Knallfin beholder med tappekran fra Kilner i glass med glasslokk. Fin til vann, saft, limonade og drinker. Med hull i lokk og praktisk tappekran.


En romslig glassbeholder med tappekran fra Dorre, med en ekstra beholder for frukt eller is. Produktinformasjon. Legg i handlekurv. Vi kommer til å fokusere på den svenske kjernevirksomheten og våre varehus. Se når butikkene stenger her.


En vanndunk med skrukork på toppen og kran på bunnen. Mobil beholder med tappekran. Coffee queen Mega Gold leveres med mobil beholder på l.

Trakter rett i . Vi tar gjerne i mot gode tips til hvordan våre tjenester kan bli enda bedre, og takker på forhånd for hjelpen! Din tilbakemelding. Send tilbakemelding.


Finn Kilner- Beholder-med-tappekran -liter hos Finans. Honningbeholder med lokk og tappekran - kr 4inkl mva (utsolgt). For røring og tapping av honning. Hvor mye koster en Quooker?


Samme uten kran : Kr 200. Prisen på en Quooker er avhengig av hvilken kombinasjon av kran og beholder du velger. Last ned vår PDF prisliste med alle priser . Kontakt oss for tilbud.


Trenger du en befaring på stedet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.