fredag 20. april 2018

Vannrensing hytte

Våre løsninger anvendes i husholdninger, hytter , båter, bobiler, campingvogner etc. Vannet blir renset der hvor du trenger det, og du får rent vann , uansett hvor . Faktorene som påvirker vannet kan gi bakteriell forurensning, dårlig smak, lukt, skittent vann mm. Vi har et utvalgt sortiment for både de som har kommunalt vann.


Selv om du ikke har innlagt vann , kan du likevel ha en god vannkomfort på hytta.

Her finner du alle våre produkter som sikrer rent, renset drikkevann på hytta ! Rent vann er helt essensielt for en god helse. Vannforsyninger til hus og hytter i Norge kan komme fra mange forskjellige kilder. Serie: Vann på hytta. Uansett vannkilde kan det være aktuelt å rense vannet ved tappestedet.


Rensemetode avhenger av om . Med dette filteret kan smeltevann, takvann, brønnvann, eller vann fra bekker og lignende. Norvann hyttefilter er perfekt på hytta , båten (renser ikke sjøvann), .

Anlegg som tar en husstand eller en hytte fjerner både partikler, lukt og biologisk forurensning. Vannfilter Vannrenser Clearly i Fritidsboliger Hytte Vannrensing. Passer perfekt til hytte , og steder der en ønsker å demontere systemet for vinteren. Med innlagt vann menes alt vann som føres inn gjennom hyttevegg via slange eller rør (SFT). Du har uten videre lov til å legge vannet fram til . Effektivt og rimelig vannbehandlingsanlegg til hus og hytter.


UV (ultrafiolett stråling), en miljøvennlig løsning for rensing av vann. Eliminerer makterier, virus og . Mange av oss ønsker en viss standard på hytta : Vi vil gjerne ha vaskemaskin, dusj, oppvaskmaskin og badestamp. Dette krever mye vann.


Bekymret for harepest eller andre forurensinger i vannet? CWWU-Hytte er den optimale løsningen for sikkert og trygt drikkevann på hytta. Den optimale løsningen for trygt drikkevann på hytta. Med ekstra humusfilter (pre-filter ), . Dessverre varen er utgått av vårt sortiment.


Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi.

Vannbehandling AS er spesialist på produkter og tjenester innen rensing av drikkevann og prosessvann. Blant våre kunder er vannverk, industri, hytte og bolig. Har du hytte uten innlagt vann ? Vi kan bistå med utstyr slik at du med enkle grep kan få innlagt vann. Selv om hytta ligger halvannen times gange fra Lier togstasjon, har Klunken huset gjester fra hele verden. Sunwind Gravity er et gravitasjonsfilter der du enkelt fyller vann i det øverste kammeret, og lar . Hva søker du etter?


Et unikt vannrensesystem som kan brukes i alle sammenhenger: på hytta , . Vi ønsker å få vann på hytta. Det er ikke vei til den, så det kan bli litt strevsomt å bære mye vann. Dessuten ønsker vi en dusj. GVR mini main 700.


Vann man bærer inn på hytta blir vanligvis sluppet ut igjen uten noen form for rensing. Eventyrlig Oppussing-episoden. Her legger de opp et komplett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.