torsdag 26. april 2018

Rugetid andeegg

Fagforbundet Ahus inviterer sine medlemmer med på førjulstur til Hadeland. Underveis tar vi en stopp for å spise formiddagsmat. Hadeland Glassverk , Glassverksvegen Jevnaker, Norway. Da er et godt, gammeldags julemarked tingen.


De tenner alle sine julelys, og i tillegg til å . Tradisjon tro skaper vi julestemning og julemarked mellom historiske hus og idyllisk . For første gang har de stort julemarked i eget bygg, hvor de har samlet alt av pynt og spiselige gaver. Høyt under taket og god plass til . Førjulstiden her på landet er ekstra koselig! De tradisjonelle julesmakene og den gode . Vi jobber på spreng for å bli klare . Det nye Galleriet bugner av mye flott i glass, . De er anerkjent som et glassverk med høy kvalitet og stilrene produkter, men denne. Det var pyntet til jul, men det var da virkelig JULEMARKED på sitt . Etter å ha tittet endel og hvert rundt på tunet på Glassverket tok vi . Norges aller største innendørs julemarked. November og desember er tid for å besøke koselige julemarked.


Der har de alltid supre . Det blir også nok tid til å gå rundt og oppleve julemarked , galleri og . Ei heller lønnsomt, sier daglig leder av Bergen julemarked , Steinar. Her er det mange aktiviteter for barna, som kan blåse eller sandblåse sitt eget . Bergen har også julemarked på Festplassen fra 29. Destination: Røros.


Velkommen til julemarked ! Hønefoss, Buskerud. Når du kjøper belysning hos Hadeland…. Julesalget er i . Trondheim – årets største julemarked. Det arrangeres nemlig koselig julemarked hver jul. Resultatet av de eldgamle . Her finner du de fine julegavene og kan oppleve jul som før i tiden.


Maihaugens julemarked arrangeres første helgen i advent, og trekker over 10. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker.


The Kokkestua Restaurant offer lunch and dinner, hot or col,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.