torsdag 26. april 2018

Lime lister med tec7

Lime lister med tec7

Vi har svært god erfaring med å lime klosser og lister. Man unngår spikerhull og etterarbeid. Tenkte å ha fotlister av eik, og så slo det meg: hvis jeg punktlimer.


Hvis jeg limer blir det helt umulig å få det av igjen, i tillegg til at veggen er ganske buet, så det kan være. Har limt mye lister med tec7. TECer en universal supersterk og fleksibel MS Polymer som kan brukes. Eller der det er vanskelig å få feste i gipsveggen, eller hvis . Jeg har lagt nytt gulv i stuen og skal da selvfølgelig legge lister. Jeg har lest en del på internett, men veldig mange anbefaler å lime eller skru.


Vi limte med tecog fordi vi og hadde buede vegger i gammel betongblokk . Enten skru eller lime ville jeg har gjort. Spiker vil ha dårlig med feste i en murvegg. Går du for skruer så kan være greit å for-borre listene slik at . Det går også an å lime lister , men da ødelegger en vegg og gulv når man en gang i framtiden skal fjerne den. Er listene spikret er de enkle å . Du får også tak i konstruksjonslim med kort herdetid. Det er spesielt praktisk dersom du limer taklister eller monterer andre ting på vertikale flater.


Lime lister med tec7

TEChar begrenset hefteevne på fete tresorter, . Herder raskt, tåler UV-stråler, er overmalbar. Den kombinerer de beste . Se alle produktene. Listene er opprinnelig kun festet med lim.


Jeg lurer altså på hvilken. Vær obs på at du ikke får . Miljøvennlig MS-polymer lim , fuge- og tettemasse En patron til alt! Limer , fuger og fester alt. Fester til våte overflater, kan også benyttes under vann. Har hatt suksess med TEC-på å feste eksisterende list som har løsnet (med beslag på enden).


Inneholder ikke . Men med dagens store utvalg av lim og fugemasser kan det være vanskelig å vite nettopp hva du skal bruke. Transparent lim som ikke krymper. Når det er ønske om minst mulig lister , blir fuging mellom vegg og tak det. Lim - og fugemiddelet er også gift- og luktfri, uten innehold av isocyanater eller skadelige løsemidler. Har brukt det en del i huset til å fuge me lime lister og dass.


Montering af stuklister og loftsrosetter er en barneleg med TEC7. Påfør rigeligt TECpå rosettens bagside. Fordelen med denne sprayen er at den gjør fugen mye. Legg i handlevogn. Fug, sparkel og lim.


Er ikke det ganske anvendelig til det meste? Har aldri brukt det sjøl, men det skal tåle temperaturforandringer og være godkjent . TECkan brukes til liming, montering, fuging, tetting og reparasjon på de fleste. Tec , kanskje?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.