mandag 30. april 2018

Hvordan fjerne mose

Les om hvordan restaurere og pusse opp eksisterende gravstein. Gjør gravminnet som nytt. Gravstøtten rengjøres for mose og lav, oppussing av eksisterende navn og ornament i lakk eller gull.


Ta kontakt for eksakt pristilbud. Stein i ALLE Prisklasser ! Modellene leveres i standard størrelser og steinsort.

Men om det er ønsket kan vi levere i andre steinsorter og størrelser. Vi leverer norskproduserte gravsteiner , hentet fra steinbrudd i Norden. Naturlige materialer.


Nødvendighet for type vedlikehold av gravsteinen varierer etter den valgte typen. For eksisterende gravsteiner , tilbyr vi også ny inskripsjon, samt oppretting og oppussing. Kjørsvik Stenhuggeri as utfører service- og vedlikeholdsarbeid på gravstein og. En gammel gravstein kan bli som ny ved å renovere den.


Inngravering av nytt navn og gjør oppussing av eksisterende navn. Da tar vi dobbel pris for frakt.

Minstepris på en inskripsjon inkl. Hvis du ønsker oppussing av eksisterende navn, vil vi se på steinen og. Gravstein i Molde og Romsdal til Norges beste priser.


Møre og Romsdal tilbyr vi også tjenester innen oppretting og oppussing av gravstein. Kampanje – oppussing av gravminne! Rens og rengjøring, påføring av ny farge i skrift og ornament. Vi utfører også oppretting av gravminner. Kontakt oss for oppretting og vedlikehold av gravstein.


Pris og utføring må avtales individuelt, så ta gjerne kontakt, slik at vi kan finne en god løsning. Oppussing og oppretting av gravstein. Over tid kan en stein . OPPUSSING AV GRAVSTEIN TIL FAST PRIS UT AUGUST!


Vi har fagarbeidere som utfører navnetilføyelser og oppussing av gravstein , og har alltid svært konkurransedyktige priser. Ring oss for et vintertilbud! Vi ønsker å tilby deg ekte marmor og naturstein med god kvalitet til laveste pris. Vedlikehold av gravstein. Torgard Monument utfører alt av nødvendig vedlikeholdsarbeid og oppussing av gravsteiner ved kirkegårdene i Levanger, . Nytt navn eller oppussing av eksisterende gravstein.


Her jobber vi også med inngravering av navn og oppussing av gravsteiner.

Klikk her for å se våre modeller og priser fra salgsutstillingen. Utstilling nord kopi . Vi kan gi råd og veiledning vedrørende ny gravstein , inskripsjon på – og oppussing av – eksisterende stein og oppsetting av ventetegn. SE VÅRE FLOTTE . Vi har egen slipeautomat og kan raskt gjøre plass til flere navn på en gravstein.


Kom til oss å få veiledning og råd i . Priseksempel under inkluderer eit namn, minneor frakt, montering og mva. Vi tilbyr assistanse gjennom. Gratis levering og montering.


Rabatt ved selvmontering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.