torsdag 1. mars 2018

Barutstyr

Din leverandør av barutstyr ! God kvalitet, kjente merkevarer, gode priser! Vi leverer på 3-virkedager. Fra VEGA så klart! Vin- og Barutstyr. Når man skal mikse forskjellige typer av drinker, trenger man forskjellig typer redskap og verktøy for at drinkene skal få best mulig smak og utseende .

Her finner du alle produktene du trenger for å blande gode drinker. Alt du trenger for å bli en virkelig god bartender! Det holder ikke å ha en flaskeåpner liggende i bestikkskuffen dersom du vil skryte av å ha en fullverdig bar hjemme. For du vil vel kunne by på noe . Glass, isbitmaskin, shaker og mye annet utstyr til hjemmebaren. Bli din egen konge i baren med riktig vin- og bartilbehør.


Alt i barutstyr , fra shakere og mortere til praktiske startsett til din bar. Sortimentet er beregnet til professionelle, men passer like godt til privat bruk.

Start din karriere som bartender i dag med utvalgte barsett fra barlife. Barman kit fra Motta. En ideell gave til en entusiast.


Glass, blendere og småutstyr, vi har alt du trenger av profesjonelt barutstyr ! Rask levering av lagervarer. Shakere, mudler, åpnere, skjenkekorker og doseringsmål. Vi har barutstyr du trenger hjemme.


Med litt utstyr kan selv amatøren lage proffe drinker! Grupper varianter. Velg visning: Filter. Filtrer listen etter egne kriterier. Produsent, Arcoroc, Bormioli . Vis kun lagervare.


Tips til utstyr og tilbehør. Barutstyr fra PKS Industri AS - vareutvalget strekker seg fra komplette bardisker og innredningsdetaljer til glassoppheng, lamper, barbor tappetårn, køordnere . Authentica flaske, cl. En bar trenger først og fremst ulike glass for å kunne servere drinker, vin og øl på en profesjonell måte, men i en bar skal det også finnes funksjonelt .

Se vårt utvalg av vinåpnere, bokskjølere og annet bartilbehør her! En bar trenger barutstyr vi har et variert sortiment med kvalitetsprodukter til din bar som mikseglass, barskje, shaker m. Finn profesjonelt barutstyr hos Elmak Storkjøkken med rask levering så du får kvalitetsutstyret raskt og enkelt. Servicio Storkjøkken. Toggle navigation.


Kjøp billig Barutstyr ? Swedish Tonics shaker er laget i rustfritt stål av den beste kvalitet, belagt med sort farge. Coctail tilbehør. Med sitt stilrike design er det den perfekte gave til drinkeksperten!


Bartenderutstyr. Motta nyheter og tilbud på e-post. Trenger du en befaring på stedet? Kontakt oss her eller på . Sammenlign pris på vin- og barutstyr. Vi hjelper deg å velge blant 4varer.


Se beste pris fra over 5butikker. Drinker, drinkoppskrifter og barutstyr : Imponer gjestene dine med smakfulle drinker og cocktails. ABC Brand Studio.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.