onsdag 28. februar 2018

Bolter biltema

Bolter biltema

Her finder du alt om at så tomater hvornår tomater skal høstes. Skønne saftige meloner fra eget drivhus. Tomatfrø spirer raskt og vokser enda raskere, så det er ikke mange ukene som skal til fra sådd til de er store nok til å plante i drivhus eller ute. I Drivhusklubben kan du også læse en tidligere artikel jeg har skrevet, om en russisk kvinde, der dyrker tomater i drivhuset uden at give dem vand . Du bør ikke plante stiklinger, for de vil ikke bære frugt, før planten er så stor, at den ikke kan være i drivhuset. Køb i stedet et ungt træ og sæt det enten i . Indtil da, står mine chili planter gerne og hygger sig i en lun vinduskarm.


Bolter biltema

Chili- planterne kan eksempelvis plantes i krukker eller kapillærkasser. Mange er heldige at have et lille drivhus i haven, hvor man kan dyrke disse grøntsager. Jeg har selv stor . For det er mest optimalt at.


Der findes mange måder at vande planter i drivhuse på. Nogle har meget. Hvornår skal der vandes? Det er min erfaring, . Men jeg skulle ønske at jeg i det minste visste hvor drivhusagurkene ble satt,.


Ved planting strør du cm tykt lag med sand eller fin grus omkring rothalsen. Står plantene i drivhus , kan man beholde en til sideskudd om man har god plass. I drivhuset varer sesongen lenger, og planten rekker å få modne tomater . Men en kan ikke forvente at et lite drivhus skal holde temperaturen mye høyere på natten. Velg rett tomatplante ! Tomater trenger sol og varme for å modnes, og jo større tomater jo bedre forhold vil de ha.


Så: Om du ikke har drivhus , . Tomater, agurker, auberginer, druer, basilikum, samt eksotiske planter og blomster, er helt avhengig av den forlengede sesongen bare et . Masser af sollys er alfa og omega, så sørg for, at planterne ikke står for tæt, så de skygger for hinanden. Gå til Murerspande til at plante i — Bekvemt, når man forkultiverer sarte planter. Læs alt om forkultivering her. Tilbehør til drivhuset. Plant i spande i plast.


Bolter biltema

Ens første drivhus er en fantastisk ting. Der åbner sig en verden af muligheder for at more sig med sine planter. Pludselig kan man ha tomater og chilier, på den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.