tirsdag 9. januar 2018

Eggkoker vannmengde

Hva er volumet av vann som trengs for eggkokere for å oppnå visse hardhetsnivåer, og hvordan man styrer vannets hardhet, les her. Det pleier å følge med et lite beger der det står hvor mye vann man . Min gamle eggkoker koker med damp. Tror eggkokeren virker slik at når jeg tømmer i vann og setter i kontakten, så varmes elementet opp, og vannet begynner å fordampe. Lite vann gir kort koketid . Med vår smarte eggkoker er det slutt på grublingen. Maskinen forteller deg rett og slett hvor kokt egget er!


Legg eggene i eggkokeren , hell på vann og start . Med en eggkokere helles i vann som tilsvarer den grad av koking du vil ha på egget ditt. Slå deretter på maskinen og gjør andre ting til kokeren piper om at den. Moderne eggkokere bruker damp og ikke vann for ”koking” av eggene.


Jeg har en eggkoker , phillips tror jeg, med tilhørende målekopp for vann. Mye vann gir lang tid for å fordampe alt vannet, og du får hardkokte . Flere modeller leveres med en målekopp som viser hvor mye vann du trenger, avhengig av antall egg du vil. Den fungerer slik at du først fyller på vann på et målebeger som følger med eggkokeren. Kjøp POINT POEB30S EGGKOKER hos Power. Norges raskeste nettbutikk!


Noen foreslo eggkoker , mens andre har sagt meg at konsistensen på eggene ikke blir like god som når kokt i vann. Er det noen som har erfaringer? Kalde egg kokes opp fra kaldt vann. Tempererte egg legges i kokende vann.


Logik L07EGG13E Manual Online: Bruk Av Eggkoker. Bruk målekoppen til å fylle karet med én kopp vann. Vær forsiktig så det ikke kommer vann på . Når eggene er ferdigkokt skal de tas opp av vannet med én gang og avkjøles i kaldt vann , slik at ikke kokeprosessen fortsetter. Tilsett ønsket vannmengde avhengig av hvilken type egg du ønsker: løskokt, medium eller hardkokt.


Eggkokeren slår seg av automatisk når eggene er klare. Ved å ha salt eller eddik i vannet, øker vannets koketemperatur og det kan gi seig eggehvite. Et målebeger uten masse unødige streker, alltid samme vannmengde. Enklere og bedre måte å koke egg på finnes ikke!


Effekt: 400W, kapasitet: 1-egg, . Fyll på vannmengde i forhold til hva som er vist på målebegeret. Ta bort brettet med egg fra eggkokeren og avkjøl eggene under kaldt. Til eggkoker OBH Nordica. Se alle produktene.


Produktet har utgått Erstatningsprodukter, . Med det integrerte målebegeret kan en vannmengde som passer til eggenes størrelse og den ønskede hardhetsgraden, doseres. Så snart eggene er ferdigkokt, . Vannmengden er avgjørende for om du ønsker egget bløtkokt eller hardkokt. Eggkoker for egg, lydsignal når eggene er ferdig, målebeger med hullstikker.


Stikk hull i eggene før du plasserer dem i eggkokeren. Bruksanvisning for eggkoker. Instrukcja obsługi.


For å unngå elektriske støt skal dette apparatet ikke plasseres i vann eller annen væske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.