mandag 29. januar 2018

Bor til betong

Hvis det er en armeringsstruktur inne i armerte betongkonstruksjonen , er det umulig å passere den med et bor, hullet overføres til siden. Når du skal bore er det mange forskjellige typer bor å velge mellom. Bor og hullsager.


For eksempel murbor til tegl, betong , leca og betonghullstein. Stor borhammer som fint pigger opp baderomsgulv, betong og andre krevende rivningsoppgaver. Slik unngår du å bruke tid på å bore for langt.

Den er utrolig allsidig og brukes til boring av ankerhull , hullboring , gjennomføringer i betong og mur og . De lar deg bore igjennom stein, mur, betong , sement og asfalt enkelt og. Bruk av diamantbor er den mest effektive metoden å bore i ulike overflater. I denne episoden av Jernia TV lærer du hvordan du borer i mur.


Alt du trenger for å lykkes med boring i. Vet ikke om du får betongbor i denne størrelsen som går på en vanlig drill uten SDS-feste engang. Maskin for den som skal bore mer enn 2-hull , enten det er i jobb eller fritidssammenheng. Tror hullene var på 19mm. Det verste bortsett fra at boret kilte seg hele tiden var alle .

I dette hullet ble det plassert et slaganker, som er en type festeanordning for betong med . De beste resultatene kan oppnås ved å bore hull parallelt med den frie overflaten. I dette tilfellet hele ekspansjonskraft beveger på løsnede materiale mot den . Hull i betong , murstein og stein med borhammer. Innstilt på borefunksjon , er borhammeren opplagt til å lage hull i hardt materiale.


Tørrboring er løsningen for deg som skal bore i armert betong uten mye vann søl eller betongslam , slik som det ofte blir fra boring med vann. Det samme gjelder stål i armert betong. Deretter kan du bore hullet rett ved siden av armeringen ved hjelp av et vanlig betongbor. Vi bruker kjerneboring når vi skal bore hull i betong , og kan bore i opp til 2mm tykkelse. Selve boret er en hul sylinder, eller en sirkel-formet sag, som sager ut . Typer bor - vi velger et verktøy for å bore metall, tre, betong og fliser.


Driller brukes til å lage hull eller fordypninger i ethvert materiale. Dette skyldes bevegelsen . Skal bore for å gyse fast gjerdestolper i betongmur. Jeg skal bore to hull i en betongvegg for å henge opp et maleri. Kjapp jobb med rett utstyr.


Vi har laget slisse til rør, . Du trenger drill for å bore større hull , men bildet kommer til å sitte godt fast og risikerer ikke å ramle ned.

For oppheng med skrue og plugg trenger du en drill. Skal henge opp tven på veggen og må borre i betong. Om du borer noen større høl så må du nok belage deg på å bore et annet sted for prøve på nytt.


Poenget er vel at han skal ha fire (antakelig) hull i et visst mønster, . For å bore større hull gjennom betong brukes kjernebor. Kjernebor vil også klare å kutte armeringsjern i motsetning til vanlige betongbor som gjerne ødelegges . Her finner du alt du trenger til å bore hull i dine fliser. Glassbor, diamantbor og hullborsett er noe av det du finner.


Populære produkter i denne kategorien! Skal du montere enkle møbler, bygge terrasse eller bore store hull. Når du jobber med eldre betong - eller hvis du planlegger å bore flere hull rundt to til fire tommer dypt og opp til ¾ tommers bredt - er det best å oppgradere til en.


Hvordan å bore hull i betong blokker Betongblokker - eller foundation murstein, som de også kalles - har hule passasjer inne, og er vanligvis laget av en relativt . Det er viktig å ha godt utstyr ved boring av hull i betong. Men jeg som er rørlegger og borer mange hull i betong , har endt opp med Hilti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.