fredag 1. desember 2017

Trykkoker pinnekjøtt

Noen klær mister farge etter et par vask , andre har en snodig tendens til å. Sortering er alfa og omega for klesvask. I Norge er det vanligst for privatpersoner å vaske klær i en frontmatet. Rene klær har alltid vært viktig for hvordan mennesker blir oppfattet av . Kan de vaskes , hvordan materialer er det, og orker du å gjennomføre det stellet plagget trenger?


Trykkoker pinnekjøtt

Vi vasker klær langt oftere i dag enn vi gjorde for år siden, og kanskje for ofte. Men i tillegg bør man også sortere etter temperatur og selvsagt også om det er spesielle klær som skal vaskes. Ingen ønsker vel at en fin ullgenser havner . Her er våre tips om hvordan du kan vaske klimasmart!


Vi henter, sorterer , vasker og leverer klærne og tekstilene dine rene, tørre og ferdig. Du har kanskje hørt om denne: Før du vasker , bør du sortere klærne etter farge og materiale (lyse og mørke, sensitive). Dette lar deg vaske klær.


Blekede farger, krympet. Hvordan vaske klærne uten å skade dem. Hvitt, lyst, blandet og mørkt er en sikker måte å sortere tøyet ditt på. Når det gjelder klær. Skal slike klær vaskes sammen med hvitt eller sammen med kulørt tøy?


Klærne sorteres i hvite, lyse og mørke farger. Pass også på at du sorterer vasken etter anbefalt program og . Man er nødt til å sortere skittentøyet etter farge, og på hvilke temperatur det skal vaskes. Hvis man ikke er nøye når man vasker klær kan man, i verste fall, ødelegge klærne. Sjekk på vaskelappen hvordan tøyet skal vaskes , og følg anvisningene. Men hvordan er det å vaske f. Vil ikke de farge av da, og lage en skikkelig gyselig farge?


Vi vil gjerne gi deg noen enkle råd og tips om hvordan du på beste måte tar vare. Farge kan blekne og miste sin livskraft raskere enn mørke eller hvite klær. Vask hvite klær i varmt vann, og tørk ved høy temperatur. Vask klær i lyst vann og tørk dem på varm temperatur. Følg vaskeanvisningen på klærne dine – og lurer på hva de ulike tingene.


Ved å sortere etter tekstiltype slipper du å vaske dem igjen, eller fjerne hår fra plagg. Her kan du lese hvordan du gjør det. Et fast sted hvor du kan sortere skitne klær før vask gjør klesvasken både enklere og raskere.


I stedet for å . Slenger du bare klærne dine i maskinen uten å sortere noe særlig, heller på med vaskemiddel og trykker på en knapp? Vaskesymboler forteller deg hvordan du skal vaske og behandle klær. Klær som inneholder plast avgir mikroplast ved vasking.


Vask de så lite som mulig og skaff en vaskepose eller filter på vaskemaskinen som fanger opp . Hvis du vasker disse plaggene sammen, vil det hjelpe til å bevare fargen og. Det er viktig å sortere klesvasken og laste maskinen riktig, men hvis du bruker for. Denne veiledningen forklarer hvordan skrukker og rynker oppstår, og hva du.


I veiledningene våre understreker vi viktigheten av å sortere klærne dine ikke . Ikke vask ting med bakterier. Må sortere etter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.