fredag 8. desember 2017

Moderne salongtepper

Hos Interiørkupp finner du et stort og godt utvalg av salongtepper , både i standardmål og måltilpasset form. Vi tilbyr tepper i forskjellige stoffer: Vi tilbyr tepper i . Stoffene vi tilbyr i standard mål på tepper er: Heatset PP, 1 ullfilt, 1 sisal og Viskose Tencel. Hos oss finner du ulike tepper i de vanlige standard målene . Wilton-teppe - Ibiza Modern (blå).


Moderne tepper som inngår i Trendcarpet Art Line. Gulvtepper i ulike nyanser, fra moderne til klassiske mønster og flere av våre tepper kan bestilles på ønskede mål. Kjøp i butikk eller nettbutikk. Snart kom også salongtepper , wilton og persiske tepper i alle former og farger. Fine gamle trehus i skjærgården, nye rekkehus, moderne villaer, skoler og . Det er også blitt moderne å innrede med en retro og antikk stil.


Det kan enten være gamle, brukte møbler eller nye møbler med en antikk look. En moderne lappeløsning med ruter og kontrastkanter. Kasthall og Kinnasand.


Moderne salongtepper

Denne størrelsen passer til salonggrupper der man ønsker et lite teppe, under andre møbler eller liggende fritt i rommet. Utvalget spenner fra det mest moderne til de mere tradisjonelle mønster og kvaliteter. Vi lagerfører salongtepper i alle størrelser opp til 240x3cm. New Modern Geometric Large Rugs Living Room Carpet Rug Runners Bedroom. Share on twitter.


De sarte rosatonene som setter et romantisk preg til rommet. Salongteppet bør ikke være for stort. Vi leverer parkett fra markedets ledende. Størrelse : 2x 146.


Moderne salongtepper

Tradisjonelle tepper i moderne farger Velkommen til oss i Nordåsdalen 25. Persisk , lappe moderne kelim. I dag har vi åpent til. Aurskog (Aurskog-hølan Viken - tidl. Akershus).


Bredt og moderne sortiment til alle norske hjem. Parkett, gulv, tapet og andre interiør varer. Trygg og rask levering til gode priser! Folkets klassikere(121). Rundt teppe – Hiboun (blå).


Moderne salongtepper

Furupanel er tilbake, men i nye moderne farger og formater. I tillegg er tepper på vei opp, med større og flere salongtepper. Leveres i moderne farger og filtbakside. Disse teppene lager vi og på mål som salongteppe.


Gulvmax er leverandør av vegg til . Vi har klassiske, orientalske og moderne tepper! Olbiakolleksjonen fra TISCA består av ulike strukturer - alt fra klassisk flatvevd materiale til mer utradisjonelle varianter, strukturer og moderne mønstre. Det tidløse gulvmønsteret kan skape en klassisk atmosfære eller være et moderne element, alt avhengig av din stil. BOEN Fiskebein Click er løsningen som . Et firkantet teppe bidrar til å fremheve fokuspunkter i hjemmet.


Moderne salongtepper

Finnes i et stort utvalg av størrelser, farger, orientalske mønstre og moderne stiliserte design, disse . XL-BYGG Eggedal Sag er en moderne produsent av trelast. Sletvold finner du et stort utvalg innen maling, tapet, parkett, salongtepper og gulvbelegg. Lag ditt eget Smartstrand salongteppe.


Nomadetepper i alle str. Vi både kutter og kanter, så her kan kunden få heldekkende teppe, salongteppe eller løpere i ønsket størrelse, forteller daglig leder Bjørn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.