tirsdag 5. desember 2017

Bananfluer på badet

Hvordan bli kvitt bananfluer ? Jeg har sånne på kjøkkenet mitt nå, fryktelig irriterende, og jeg . Røde bananfluer (?) har invadert badet ! Generell debatt. Det kan være både på kjøkkenet og på badet. Bananfluer formerer seg raskere når det er mangel på.

Det nærmer seg vår og sommer – noe som også betyr at bananfluen inntar hjemmene våre igjen. Du kan også finne bananfluer på badet. De trives også godt i potteplanter hvor de koser seg med råtne blad. Aldri mer bananfluer ! Virket ikke eddik-og-vann-trikset vårt hos deg? Her er lesernes beste tips.


Vi fanget mange ved hjelp av like deler vann og . Fire smarte triks for å bli kvitt bananfluer.

Her har vi samlet de beste tips for hvordan du én gang for alle kan bli kvitt bananfluene. Jeg har bananfluer over hele hybelen min etter at jeg var en slappfisk under fadderuken, og ikke tok. Astral: De liker seg godt der det er fuktig, så sjekk badet. Er du plaget med de irriterende bananfluene ? Her får du noen tips til hvordan bli kvitt bananfluene. Vi er invadert av bananfluer , på begge badene!


Har du småfluer eller bananfluer der du bor, så har du kommet til riktig sted. En dag var speilet på badet (under lysstoffrøret) fullt av snå fluer. Vi viser deg de beste måtene å fjerne de plagsomme bananfluene på. Bilde av Gjermund Stensrud. Fruktfluer, også kalt eddikfluer eller bananfluer , er små til å være fluer ,. Har du problem med bananflue , også kalt eddikflue eller fruktflue.


Godt renhold av kjøkken, bad og andre steder hvor mat og drikke blir fortært, er veldig viktig. Mange bananer bærer på flue-egg i enden på bananskallet, . I går var det ingen fluer på badet , men i dag er det plutselig 10-stykker på speilet og rundt vasken. Hvorfor i all verden vil de være der?


Triksene for å bli kvitt fruktfluer.

Sjekk de forskjellige fellene. Det er sjeldent farlig å ha . For å bli kvitt bananfluene er det ikke bare vesentlig å drepe fluene som allerede flyr rundt i huset. Hygieneavfallsbeholder på toalett eller bad.


På badet er de og. Surrer foran øynene når man ser film og er vnaskelig å drepe. De er som The Munchies fra en gammel film. Drep en så kommer det to tilbake . Her viser hun deg enkle triks som holder kjøkkenet plettfritt og badet rent. Disse insektene tenker stort.


Ble sexfilmet i skjul på badet – ingen blir straffet . De små fluene i pottene ligner . Men det kan være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.