tirsdag 7. november 2017

Fuglebrett med tak

Vakkert fuglebrett i tre med kobbertak. Det er laget for å henge. Edge, Chrome, Safari or similar. Heng opp flere fuglematere i hagen, kombinert med fuglebrett under tak. Har fuglebrett med tak over.


Ligger det ikke mat der,er det ikke fugl der,er det mat der formelig vrimler det. Skal sies jeg bor tett med naturen. Søkeord: fuglehus, fuglemater , fuglebrett , for-stasjon, fugler, . Et brett hvor en legger maten ut i haug, finnes både med og uten tak , noen har også litt vegger.


De med tak har den . Fuglebrett , og brett med tak. To varianter av . Lag noen dreneringshull i brettet slik at det ikke samler seg vann. En gjør-det-selv fuglemater laget av tre med tak er et mer stabilt alternativ. Regelmessig installeres fire støtteposter, og taket på materen er festet på dem. Før vi går videre til prosessen med å lage en fuglemater , vil vi forberede en.


Fuglebrett med tak

Materen din må nødvendigvis ha tak - på denne måten vil maten forbli tørr og ikke . Legg i handlekurv. Klassisk utførelse. Gi fuglene frø på smarte fuglebrett. Lag fest hele uken for småfuglene i vintersesongen med praktiske og dekorative fuglebrett.


Fra taket kan man henge en fuglematball fra en liten metallkrok, og fuglebrettet kan henges fra en hyssing som er festet i topplaten. Håndlaftet stabbur i imp. Oljet med kinesisk treolje.


Fuglebrett med tak

Taket er beiset med tjærebeis. Byggmester vestnes sies jeg bor tett med naturen. Vi kan tilby fuglebrett og andre frøautomater til fugler med forskjellig utforming.


Vi sender fra vår nettbutikk til hele landet. Bordet er dekket for våre fjærkledde venner med dette vintage fuglebrettet. Som medlem i kundeklubben ønsker vi å gi deg ekstra fordeler som takk for at du velger å handle dine hagevarer hos oss. Ved å være medlem vil du få goder . Varenr GL FB484. Heng derfor gjerne fuglebrettet i eller ved et tre eller en stor busk, det gir en.


Fuglebrett med tak

Et fuglebrett med tak gjør at det ikke regner eller snør på foret du . Dette fuglebrettet med kobbertak og utskjæringer i dragestil tok timer å bygge. Har dere noen fuglebrett med tak og store åpninger på siden. Min mor måtte kaste sitt gamle.


Av sort metall, med åtte sittepinner. Enkel påfylling ved å løfte taket. TIPS: Hvilke frø til hvilken fuglemater. Kantet fuglebrett med tak som er hengslet slik at det kan tippes opp.


Fuglebrett med tak

Slik lager du Richards fuglebrett. Fest til slutt taket til resten. Mens fuglebrettet er småfuglenes spiserom har fuglehus en annen funksjon. Mange kjøper solsikkefrø med skall, men kjøper du dem uten skall slipper du søl under fuglebrettet , og fuglene får lettere tak i næringen. Se på når de søte fuglene napper i seg maten på nært hold!


Skruer for montering er inkludert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.