fredag 6. oktober 2017

Tilbehør til grillede nakkekoteletter

Forvarm ovnen til 220°C. Vask og rens grønnsaker og poteter. Del småpoteter i to. Skjær potet i skiver og stek. Nakkekoteletter med soppsaus: 2. Varm litt smør i en panne og stek .

Skrell løken og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy . Ha på salt og pepper. Potetene er da litt gylne.


Bland olje, finhakket hvitløk, krydder . Jeg setter ovnen på 2grader. Jeg legger grønsakene og potetene i det . Stek i varm stekeovn. Server med kokte eller stekte poteter.

Ovnstemperaturen. Når kotelettene er ferdige . Finhakk hvitløk og bland den sammen med tørket urtekrydder, olje, salt og pepper. Pensle kotelettene med . Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en skikkelig hverdagsmiddag.


Du steker den ferdig i ovnen. Vask, skrell og skjær poteter , gulrøtter, selleri og kålrot i staver, løken i båter og purren i ringer. Legg koteletter og grønnsaker lagvis i en leirgryte evt.


Først ryker potetene inn i ovnen. Etter litt hiver du noen brunede koteletter og ost inn sammen med potetene. Og etter en liten stund topper . Mens gryten står i ovnen , koker du potetene møre i terninger. Hell av vannet og bland i smør og halvparten av melken.


Mos det sammen med en stamper eller en. Jeg bruker feks sjampingnon, rødløk, gulrot og potet til. Kutt dem i store biter. Sett stekeovnen på 2grader. Brun kotelettene .

Seks nye kotelett-oppskrifter som ikke inneholder bernaisesaus og poteter. NAMNAKoteletter trenger . Sleng også inn poteter innpakket i aluminiumsfolie. Skriv ut oppskriften . Vi venter med å putte dem i ovnen sammen med potetene til . Saftige koteletter med ovnsbakte poteter og en tomatsaus med grønnsaker. En skikkelig middag! Vask potetene og kutt de i med skallet på.


Krydre med salt og pepper. Vend salaten med litt olivenolje og lime, og smak til med salt. Anrett søtpoteter med gresskarkjerner og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.