mandag 30. oktober 2017

Gratis kaffe på jobben

Gratis kaffe på jobben

Lars Nypan viser hvordan du beskjærer plommetre for riktig og god vekst. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Planting, vedlikehold og beskjæring , vårt råd til plommetreet. Paul Arne Skajem beskjærer et epletre og viser at toppskuddene skal tas nå. Når er riktig tidspunkt for en slik beskjæring av eldre plommetre ? Video som forklarer deg hvordan du skal klippe og beskjære plomme, . Hvordan beskjære plommetre.


Kutt greiner og kvister helt inne ved festet mot stammen på treet. En tommelfingerregel er å beskjære alle frukttrær litt etter litt istedenfor å kutte . Vinstokkene skal beskjæres før det blir for varmt i lufta og mens sevja fortsatt ligger i dvale. Plommetre på vingården blomstrer i midten av mars.


Skudd på vinstokkene – de røde i tet18. Selv om beskjæring av en plommetrær er ikke vanskelig, er det veldig viktig, fremfor alt. Se hvordan du beskjærer og hvilke kvister du skal ta. Pæretreet som beskjæres i videoen hadde et virrvarr av grener som pekte i alle . Etablerte frukttrærplommer . Beskjær epletreet på høsten eller tidlig vår for å oppnå best resultat.


Når du beskjærer plommetrær skal du tenke at du skal ha en . Beskjæring av eple- og pæretre er en typisk våraktivitet! Vi snakker med andre ord om cirka år uten beskjæring. Har et gml plommetre som har delt seg nå i stormen som var. Visste du at den ideelle tiden for å beskjære frukttrær er nå?


BESKJÆRING : – Ta hele tiden bort de største grenene i toppen slik at treet alltid har . All beskjæring påfører treet sårflater. Lurer du på hvordan du beskjærer et plommetre ? Og hva skal du beskjære det med? Klikk deg inn på filmen med Finn og få nyttige tips om hvordan du tar vare på . Steinar Johansen kjent fra hageprogrammet Hagen min på NRK var hos oss og hadde et veldig lærerikt foredrag om beskjæring av frukttrær og bærbusker.


Gratis kaffe på jobben

Profesjonell trepleie, trefelling og beskjæring av trær i Bergen. Kun 5-stjerners. Eller hjelp til å beskjære et epletre, plommetre eller rosebusk?


Kanskje du vil . I første episode er det beskjæring av rosebusk, ripsbusk, søyle-barlind og et plommetre. Så hver vår beskjærer man bort de greinene som bar i fjor. OM du bor slik til at ferskenene modner i august, skal du gjøre denne beskjæreningen da. Det anbefales at de beskjæres årlig for å opprettholde sin form og vekst.


Gratis kaffe på jobben

Det er også viktig å opprettholde. Parkroser som blomstrer en gang, har et annet snitt enn de som blomstrer oftere. Det beskjæres og trimmes, ser ut til å synge på siste verset, men så kommer. NÅR ET PLOMMETRE bærer mye, blir plommene små og noen . Plomme skal ikke beskjæres mye, man beskjærer for å få en fin form og vekst på treet, og når treet er godt etablert skal det kun vedlikeholdsbeskjæres. Les og se video om fremgangsmåte her.


Fjern konkurrerende toppskudd. Hvor du skjærer er kritisk for treets vekst og. Hvis treet har . Vi bistår deg gjerne med klipping og beskjæring av hekker og busker til rett tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.