onsdag 27. september 2017

Lage grill av varmtvannstank

Holder varm mat varm eller . Stilig okergul mattermos fra Liewood. Termosen har en stor åpning og tett skrukork, og passer helt perfekt til å ha med seg varm mat ut på tur. Den er laget med . Sulten mattermos 2L.


Gi en vurdering.

Produktbeskrivelse. Viser det ene resultatet. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter siste, Sorter etter pris: lav til høy . Søt og praktisk mattermos fra Liewood som lar barna ha med varm eller kald mat til lunsj. Perfekt for de som er ekstra glad i grøt, smoothie bowl eller suppe. Liten og smidig mattermos med det lille ekstra.


Superlett mattermos fra Eagle som passer perfekt for tur, skole eller jobb! Med liter volum og den store åpningen gir den plass til et skikkelig . Ny handy mattermos fra Built - Kule og trendy farger med silikonbånd for et stødig grep (BPA-fri).

SPIS PÅ FARTEN: denne isolerte mattermosen fra BUILT gj. Nyt ferdiglaget varm eller kald mat på tur, skole eller jobb! Varenummer: MAT06 . Legg i handlevogn. Mattermos , rustfritt stål0. Lagre i huskelista.


Lett og praktisk mattermos som holder maten varm på utflukten! For deg som liker varm mat på tur kan mattermos være et godt alternativ. Vakuumtermos i børstet rustfritt stål med Quick Stop-lukking. Lokket kan brukes som kopp.


Hammerfest mattermos er en vid termos til oppbevaring av mat på tur. Termosen kommer med sammenleggbar skje og lokk som kan brukes som kopp eller skål. Knapp på lokket som slipper ut vakuum i termosen så den er enkel å åpne. Læs mere om Multi Purpose Flask mattermos. Tryg handel med Prisgaranti og 3Dages Åbent Køb.


Finn tilbud på produkter fra Thermos, Primus, Stanley og mye mer. Etter et par timer med å navigere stryk, en tur i bakken eller dagstur i fjellet, blir gleden stor når du finner det du pakket i din Hydro Flask oz Food Flask fortsatt. Et isolert lokk med trykkavlastningsventil for enkel åpning.


Kompakt - men med god plass.

Utsolgt i nettbutikk. Tilbudspris 39- Før 49-. Hva er en isolert matboks? Hos BeeOrganic. En matboks som holder maten varm! BPA fri og laget av beste tilgjengelige. Smart mattermos med skje! Klassisk termos til mat eller drikke. MATTERMOS 7L GRØNN.


Nyutviklet teknologi gjør denne mattermosen meget lett. Stor åpning gjør den lett å bruke. Sammenleggbar skje er . Kan jeg få denne varen levert hjem i dag? Funskjonelt design med . Skip Hop Zoo Termos for mat (eller drikke).


NYHET: graver inn barnets navn på mattermosen! Høykvalitets mattermos i rustfritt stål. De doble veggene sikrer at innholdet holdes kaldt i opptil timer o. Flott mattermos fra Primus! Primus TrailBreak mattermos er laget i pulverlakkert rustfritt stål. Termosen er soli har stor åpning, og holder maten varm lenge.


En fargerik mattermos i rustfritt stål som holder barnas mat varm eller kald.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.