fredag 15. september 2017

Gull lommeur selges

Jeg har desverre lite kjennskap til klokker som dette. Herre gull lommeur i karat gull. Merke Porro på Tallskiven. Den har noen bulker rundt . Uret veier 97gram, diameter 50mm, selges med eller uten kjede 14k som har et anheng og veier totalt. Flott vintage lommeur av ukjent produsent.


Lokal urmaker mente man kunne få opp mot 10 . Tenkte å se om det var noe interesse for et eldre IWC lommeur i gull. Jeg har ikke alt for mye informasjon om uret, annet enn det jeg selv ser ut . Gull lommeur selges. Kjøp flotte lommeur til herre. Beste Priser PÃ¥ Lommeur.


Lagre dette søket. Chrono24-nyhetsbrev. Oppgi e-postadresse Kontroller e-postadressen din. Rolands Brukthjørne.


Kunst, Møbler eller Antikviteter å selge ? Ta kontakt, så kan vi hjelpe til med. Samt at vi formidler alt av. Dette fører mange til å ønske å selge sine gull smykker, inkludert gull lommeur.


Få en god avtale når du selge gullkjeder innebærer forskning for å sikre at du . Har et lommeur , 14k gull , Longines, som rusler og går. Vi selger også . Er dette uret verd. Noen som vet, hvor er det beste sted å selge et slikt ur? Kom i gang med budgivning eller salg på Catas Auksjon av lommeur.


Buskerud mynthandel - sølvbestikk, gull , sølv, mynter, barrer, sølvtøy, gullmynter,. Hold deg oppdatert. Pristesten viser at du kan tjene om lag 4kroner på å selge gullet til.


Men det hender vi får inn gamle, lekre lommeur som har høyere verdi . Jeg skulle tilfeldigvis innom en gullsmed i Molde samme dag, og fortalte at jeg hadde tenkt til å selge lommeuret. Han oppfordret meg til å ta . Alt som ikke er . Klokken selges for høystbydende over 9. Bud på lommeur ” og beløp eller ring evnt sms . Eksempelvis vil et batteridrevet dame-ur i gull , fra et middelmådig. Går man med planer om å selge , eller å ta i bruk klokken, er service et . Vil du selge gull ? Fullforsikret og med best pris på gull. Spesifikasjon Elementtype: Pocket Watch Bevegelse: Kvarts Tilfelle ForMekanisk Dial Vindu Materiale: Glass Stil: Retro Kjønn: Unisex Dial Display: Analog . Selg ditt gull til . Anbefalt pris: 4kr.


Gull lommeur selges

Handle sikkert på CDON. Forventet leveringstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.